Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

🥇Олімпійські ігри PARIS - 2024 🥇 Початок 26 липня по 11 серпня 🥇

Прошивка Tesla: ми зробимо досконале ідеальним!

Автомобілі Tesla за багатьма характеристиками вважаються втіленням якості, функціональності та екологічності. Але, як то кажуть, немає межі досконалості. Модернізувати можна й електрокари Tesla. Прошивка дасть змогу зробити їхні технічні характеристики досконалішими. Особливо якщо виконають її майстри своєї справи.

Як зробити й де замовити прошивку автомобіля Tesla?

З огляду на широку популярність автомобілів цієї марки, виконання функцій з їх обслуговування та модернізації пропонують багато компаній. До них належить і сервісний центр NicolaCars. Перевагою цієї компанії є її бездоганна репутація та вузька спеціалізація. Адже тут не розпорошуються на широкий профіль ремонтних робіт, а обмежуються виключно роботою з електромобілями Tesla. Прошивка, сервіс, ремонт, пригін зі США та інші послуги від даної майстерні за рівнем якості вважаються еталонними. Це підтверджується відгуками клієнтів і ділових партнерів компанії.

Чому найкраща прошивка Тесла в Києві — в NicolaCars?

Фахівці цього сервісного центру здійснюють прошивку електрокарів, використовуючи ліцензійний софт найновішої версії. Завдяки цьому автомобіль набуває оновлених функцій і поліпшених ходових характеристик. Наприклад, тут ви можете замовити прошивку Tesla за такими напрямками:

•    налаштування навігації по в Європі, з оновленням або без нього;

•    комп'ютерна діагностика програмного забезпечення автомобіля;

•    заміна порту зарядки, модема, вдосконалення налаштувань блоків.


Коли слід замовити прошивку Tesla в сервісі?

Якщо автомобіль функціонує нормально, на нього повинні приходити оновлення в автоматичному режимі. Тобто, ви без зусиль будете вдосконалювати робочі характеристики вашого електрокара. У разі відсутності подібних оновлень, вам варто звернутися до фахівців. Основні причини того, чому не надходять оновлення на автомобіль Tesla, в основному такі:

·         Відсутність технічної можливості приймати оновлення. Це може відбуватися через те, що транспорт просто довгий час не підключений до інтернету. Фахівці компанії NicolaCars вручну здійснять необхідну прошивку в короткі терміни. Вони встановлять передостанній варіант і зроблять запит на оновлення з сервера. Далі відбувається відновлення зв'язку.

·         На електрокарі сертифікати прострочені. Через це розривається можливість зв'язку транспорту з серверами. Для здійснення оновлень потрібне втручання досвідченого майстра. Він повинен буде встановити свіжу прошивку на Теслу вручну. Це складна процедура, з якою впорається далеко не кожен фахівець, що працює в цьому профілі. 

Способи перевірки збереження виконаної прошивки Тесли

Щоб переконатися, що ваш електрокар в автоматичному режимі виконує апдейт актуального програмного забезпечення, потрібно виконати такі нескладні дії:

•    Активувати опцію управління. Вибрати вкладку ПО на екрані.

•    Якщо оновлення доступне, комп'ютер сигналізує про це.

•    Ознайомитися з повідомленнями на сенсорному екрані.

•    Одразу почати встановлення оголошень або відтермінувати його.

•    Вибрати «Програмне забезпечення» та «Примітки до випуску».

•    Таким чином ви зможете дізнатися зміст пропонованих оновлень.

Рекомендуємо вам сервіс, ремонт, прошивку Tesla замовити в Києві у майстерні NicolaCars. Тут вам гарантують відмінні якості роботи з вашим електрокаром, дбайливе ставлення до встановлених програм, швидке професійне їх оновлення. Завдяки цьому авто працюватиме практично бездоганно.