Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

ROXOLANA представила новий сингл

19 квітня співачка та сонграйтерка ROXOLANA випустила нову пісню «Сміливі мають щастя». Композиція вийшла напередодні її першого сольного концерту у Києві, який відбудеться 25 квітня у концертному залі Bel Etage Music Hall. 

Новий трек ROXOLANA написала у березні цього року. Його назва відсилає до відомого роману Івана Багряного «Тигролови» (1944), в якому герої неодноразово повторюють фразу «Сміливі завжди мають щастя».  

«Скажу відверто, як і багато українців, цієї зими і на початку весни, я часто перебувала у депресивному стані, - зізнається співачка. – Я постійно шукала для себе вихід – у регулярних тренуваннях в спортзалі, розмовах з друзями і, звісно, в музиці. За цей час я написала чимало мінорних пісень, але в якийсь момент мені на очі потрапила фраза «Сміливі завжди мають щастя» і мені захотілось перечитати роман «Тигролови», який востаннє я читала ще в школі. І, знаєте, я ніби заново зрозуміла, яка у нас всіх є сила духу, наскільки ми можемо бути сильними, якщо подолаємо свій страх! Коли ми боїмося – ми слабкі. А я не хочу бути слабкою і не хочу, щоб українці почувалися зрадженими, зневіреними і слабкими. З такими думками створювалась ця пісня. Сподіваюсь, вона допоможе людям, які її слухатимуть, повернути сили і віру в себе». 

Відео до пісні зняв режисер Руслан Махов, з яким ROXOLANA працювала над кліпами «Люди як кораблі», «Дуже тепла пісня», «Радісні очі» та проєктом «настрій: колядувати». Локацією для зйомки став дах однієї з київських будівель. Знімальній групі довелось кілька разів переривати роботу через ракетну загрозу. «Це навіть було символічно, - згадує процес зйомок співачка. – Адже у нас було дуже мало часу, оскільки в цей день окрім зйомок я мала кілька репетицій та виступ. Плюс повітряні тривоги. Тому наш меседж - іти вперед чи підніматись вгору, головне, нічого не боятися – фактично став нашим девізом і під час цих зйомок».  

У відео «Сміливі мають щастя» ROXOLANA приміряла і новий для себе образ – адже вперше вона з’явилась у вбранні червоного кольору, який символізує сміливість та силу. Костюм для кліпу було обрано з колекції українського бренду Litkovska.  

Нагадаємо, «Дуже теплий сольник» відбудеться 25 квітня о 19.00 в концертному залі Bel Etage Music Hall (Київ, вул. Шота Руставелі, 16А). 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaz13LYVUOOa_jmvsLDm9xrgwS4E43sPNq4tfhSFwe-ZIaHg/viewform