Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Сильний снігопад та ожеледиця: Київ закрили на в'їзд великогабаритного транспорту

У Києві та області з вечора неділі, 26 листопада, значно погіршилися погодні умови. До столиці України дісталися сильні снігопади. На дорогах утворилася ожеледь.

Для усунення наслідків негоди на вулиці Києва вивели 310 одиниць снігоприбиральної техніки. Дороги обробляють протиожеледною сумішшю. Також столицю закрили на в’їзд великогабаритного транспорту, щоб уникнути утворення величезних пробок та мінімізувати ймовірність аварій з вантажівками, а також забезпечити рух снігоприбиральної техніки.



У КМДА повідомили, що заборона на в’їзд великовантажів триватиме до 10.00 понеділка, 27 листопада. Також влада міста звернулася до водіїв із проханням, утриматися від поїздок без нагальної потреби. До того ж створено спеціальний Штаб із ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах. Він працює цілодобово. У разі виникнення надзвичайної ситуації на дорозі водії можуть дзвонити на цілодобову гарячу лінію: +38 067 400 60 80.

«Просимо керівників підприємств із перевезення вантажів, у тому числі на великі дистанції, врахувати обмеження при плануванні маршрутів та не створювати накопичення автотранспорту на в’їздах до міста. Нагадуємо водіям, що у снігопади краще віддати перевагу громадському транспорту. Також не варто залишати авто на тротуарах, крайніх смугах доріг та узбіччях, щоб не заважати роботі спецтехніки», – йдеться у повідомленні.


Оригінал статті за посиланням