Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Сьогодні відбувся реліз нового кліпу співачки Yarosa Burnos- Що ти

Співачка YAROSA BURNOS у новому відеокліпі розповіла свою історію про роман із танцями

«Відверто зізнаюся, не знаю, що я більше люблю - співати чи танцювати. Моя творчість відродилася лише тоді, коли я поєднала ці лінії мистецтв в єдиному напрямку», - говорить співачка.

Новий сингл «Що ти» – це мікс західної танцювальної музики, східних мотивів та солодкої української мови. У пісні співачка ділиться своєю історією про танець, як мову тіла між людьми.


А у відеокліпі на даний сингл можна спостерігати, як танцювальний ритм проявляє в кожному справжні почуття, інстинкти та бажання. Ми спостерігаємо за грацією флірту в танці, за пристрастю на танцполі та дикою свободою тіла.

Співачка YAROSA BURNOS презентує відеороботу на композицію «Що ти».

«Для мене танець - це терапія, це можливість змінювати реальність.

В найскладніші для мене часи саме танці допомагали мені швидше повернути баланс психічно-емоційного стану. Рухаючись ми змінюємо гормональну систему в організмі, відчуваючи ритм через аудіальний сенсор сприйняття впливаємо на нейронну роботу мозку, тримаючи темп, балансуємо дихання, і цим самим регулюємо роботу нервової системи… Тому коли мені кажуть, що зараз не час для танців, я вважаю, що саме час», - ділиться YAROSA BURNOS.

Режисером кліпу стала сама співачка.



«Я не боюсь эксперементувати. Не боюсь братися за абсолютно нові сфери діяльності. Хоча страх відповідальності перед командою був. Режисура - це не мій профіль, але у мене було бажання передати візуально ті образи, що відчуваю саме я слухаючи цю пісню. Що ж, можу лише сказати: там де твій страх - там твій ресурс. А коли інтуїтивно дозволяєш собі робити те, що щиро хочеш, то знаходиш свою силу, знаходиш справжнього себе»