Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Терапія для дівчат: MAYOROVA презентує потужний сингл “Хто вона така”

Українська співачка та інфлюенсерка MAYOROVA продовжує у своєму творчості закликати дівчат відчути свою внутрішню силу та осягнути неймовірну силу жіночої енергії. Новий бенгер співачки під назвою “Хто вона така” стане своєрідною терапію для кожної жінки, яка хоч раз відчувала себе не єдиною у стосунках з коханим чоловіком. Трек вже у доступі  для прослуховування на стрімінгових платформах. 

Тема жіночої сили є головною темою, яка обʼєднує всі пісні артистки. Новий трек MAYOROVA “Хто вона така”, який співачка презентувала сьогодні, не став виключенням. У ньому, як і в попередніх піснях “Підпал” та “Незамінних,” MAYOROVA дуже відверто розповідає свою особисту історію невдалих стосунків та показує, через який емоційний стан проходить її героїня, як вона згодом стає сильнішою та набуває впевненості у собі. За словами співачки, пісня “Хто вона така” була написана нею після дуже важкої розмови з людиною, до якої певний час мала сильні почуття. Але в той момент Даша вже була впевнена у собі та у своїх словах, і виправдовування цієї людини вже не мали для неї жодного сенсу. 

Ідея пісні дуже проста – у чоловіка є інші жінки, кожна з яких вважає себе єдиною, але такою насправді не є. І я хочу розказати дівчатам, що цій людині не потрібні стосунки, вона не відчуває кохання, вона просто грає та маніпулює і стосунки з ним не принесуть нічого, крім болі. В першому куплеті я співаю про себе, а в другому ніби звертаюсь до цих жінок, прагнучи попередити їх, – розповіла MAYOROVA. – Ця пісня дуже сильна по енергетиці. Я хочу, щоб кожна дівчина, яка буде слухати її, набувала впевненості у собі, особливо якщо вона пережила важкі стосунки, щоб розуміла, що саме вона головна в своєму житті. Ця пісня про визволення своїх емоцій, про те, що ти можеш співати, кричати, викрикувати весь біль, проходячи в свій нормальний стан.


Разом з треком MAYOROVA презентувала і нове відео, яке зʼявлось на YouTube-каналі співачки. Ідея кліпу “Хто вона така” належить артистці, але завдяки команді, яка працювала над його створенням, відео набуло цікавих деталей. Так, наприклад, одна зі сцен, в якій Даша влаштувала допит дівчатам, має зовсім несподівану розвʼязку, але яку саме глядач дізнається тільки наприкінці відео.

В цьому відео я шукаю саме ту дівчину, яка була третьою в наших стосунках з тим чоловіком. І я все ж таки її знаходжу. Але розумію, що ми дуже схожі, адже обидві переживали одну емоцію, вірили в цю людину, хотіли її змінити, хотіли бути з цією людиною. Але я не хотіла, щоб цій дівчині було так само боляче, як і мені, тож я намагаюсь їй допомогти, але ви самі побачите, що там відбувалося насправді, – зізналась MAYOROVA. – В цьому кліпі немає головної героїні, тому що ми всі –  всі дівчата, які були під впливом цього чоловіка – головні героїні. Кожна думала, що вона особлива, але насправді для цієї людини жодна такою не була. Я дуже хочу, щоб ця пісня стала терапією для кожної дівчини, яка пережила зраду.