Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

У Києві відбулася церемонія нагородження Всеукраїнської премії Тато року-2023. Хто переміг?

5 листопада 2023 року у Premier Palace Hotel (Київ) відбулася церемонія нагородження Всеукраїнської премії «Тато року-2023» (EdiMedia Ukraine, бренди VIVA, «Єдина», 4mama.ua, «Твій малюк», Destination.ua). 

В Україні сьогодні переосмислюється роль сучасного чоловіка та батька і на перше місце виходить архетип Захисника, а відтак, цьогоріч у фокусі уваги Всеукраїнської премії «Тато року» - тато-захисник. 

Місія «Тато року-2023» - зафіксувати ці глибинні зміни, подякувати таким чоловікам, розповісти усім, як ми пишаємося українськими татами.

«Цією премією ми звертаємо увагу на те, що формується архетип тата-чоловіка-захисника. Він - приклад мужності, помноженої на гуманність. Такі тати будуть прикладом для багатьох поколінь і вже є прикладом для всього світу. Наша премія – це подяка чоловікам, які бачать цілу Україну свою родиною та захищають усіх дітей як рідних, – підкреслює Інна Гелетюк, засновниця премії «Тато року», генеральна директорка холдингу “ЕдіМедіа Україна”.

Під час церемонії нагороджували чоловіків у 8 основних номінаціях. Крім того, було дві спеціальні відзнаки.

Загалом, у короткому списку премії –  більше, ніж 70 номінантів, 30 з яких тати-військові. Це найчисельніша категорія премії. 

«Ще вчора більшість наших військових –  це  медики, вчителі, режисери, будівельники, оператори, менеджери, юристи, артисти – люди різних професій. А сьогодні -  це Воїни, що об'єдналися задля захисту великої української родини. Для компанії Kolorit і для мене особисто було дуже важливо долучитися до організації премії «Тато року», аби  підтримати чоловіків-захисників та подякувати їм усім», – зазначила Ольга Женевська, керівниця проєктів ТОВ «Фарби Колорит» та співорганізаторка премії. 

Ведучі заходу - співачка Оля Цибульська та ведучий ICTV і батько трьох дітей Вадим Карп’як.

Захід почався хвилиною мовчання, якою вшанували усіх загиблих  під час війни в Україні. 

Переможцями Всеукраїнської премії «Тато року-2023» стали 10 неймовірних татусів!

  • У номінації «Тато-військовий» переміг абсолютний лідер народного голосування, військовослужбовець і тато двох чарівних дівчаток Андрій Бевзо. Нагороду вручив полковник Дмитро Бородавко, заступник начальника штабу Командування сил ТРО ЗСУ.

Усі  інші номінанти «Тато-військовий», отримають подарунки від організаторів та партнерів поштою.

  • У категорії «Тато-діяч культури» Дмитро Вівчарук, актор театру і кіно («Козаки. Дуже брехлива історія», «Довбуш»). Нині найголовніша роль Дмитра роль волонтера. Він допомагає військовим та цивільним у різних куточках країни.
  • Спеціальну премію «Вибір VIVA!» отримав телеведучий Тімур Мірошниченко, який разом із дружиною Інною всиновили хлопчика під час повномасштабної війни. 
  • Найкращим у категорії «Тато-інфлюенсер» став Анатолій Анатоліч, радіо- та телеведучий, батько трьох дітей, який зосередився на інформаційній війні, аби доносити правду світові.
  • У номінації «Тато-освітянин» переміг Володимир Алєксєєв. Цей чудовий татусь та вчитель за фахом сьогодні служить у спеціальному підрозділі групи ударних БПЛА. Володимир подолав сотні кілометрів, аби після виконання бойового завдання відвідати церемонію разом з родиною. 
  • Звання найкращого «Тато-бізнесмена» має Всеволод Кожемяко, меценат і бізнесмен, батько 4-х дітей, котрий у перші дні війни повернувся з Австрії до Харкова та створив ТРО-підрозділ «Хартія», що в березні 2023 року мобілізувався до лав Нацгвардії України.
  • У номінації «Тато-комунальник» переміг Іван Паламарчук, очільник однієї з обслуговуючих дільниці житлового фонду Оболонського району м. Києва та батько чудового сина. Іван робив і робить усе, аби мешканці почувались комфортно, попри усі випробування.
  • Переможцем у номінації «Тато-медик» став Гліб Бітюков, воєнний медик. Він добровільно пішов на фронт, лікує військових у гарячих точках та допомагає визволяти полонених. У Гліба є маленька донечка, яка зізналася у любові до татуся прямо на сцені.
  • Статуетку «Тато-волонтер» отримав режисер, директор фонду «Волонтери культури» Дмитро Авдєєв, котрий, крім своєї професійної діяльності, активно займається волонтерством, залучаючи до нього і  сина Марка.   
  • Статуетку «Особлива відзнака» одноголосним рішенням редакційної ради «Тато року» буде вручена Сергію Михальчуку, талановитому кінооператору та мужньому воїну, що захищає нас зі зброєю в руках. Сергій не зміг полишити службу, а відтак, організатори вручать йому нагороду пізніше. 

Багато слів подяки було отримано саме від тат-військових – окрім свята, яке дозволило хоч трохи забути про війну, для них дуже важливим є визнання, особливо в присутності рідних.

Церемонія нагородження, велике родинне свято, на яке були запрошені номінанти, експерти, представники селебріті та інші гості, відбулася у затишних залах Premier Palace Hotel. 

     Один з залів став острівцем розваг та комфорту для дітей. На чудових локаціях діти малювали, бавились, розважались з аніматором  і знаходили собі нових друзів. 

А у великому залі артисти, які підтримали премію, створили справжнє концертне шоу. Неймовірна Даріша, харизматичний Cheev, вражаючий танцювальний тандем Жені Кота та Наталії Татаринцевої та чудовий музичний супровід від Анатолія Старкова зробили свято емоційно наповненим та теплим.

Родзинкою вечора був незвичайний перфоманс художниці Соні Морозюк та співачки Світлани Тарабарової, що став можливим завдяки підтримки «Фарби Колорит!».

Картину Соні «Тато може все!» подарували переможцю номінації «Тато-військовий» Андрію Бевзо.

Ведучі запросили присутніх задонатити для центру з протезування Superhumans, щоб чийсь тато зміг стати на ноги та повернутися до повноцінного життя.

Серед гостей на були: Анатолій Анатоліч і Юла, Тетяна Литвинова, Анна Добриднєва, Арам Арзуманян, Олександр Кобзар, Анна Сагайдачна, Яна Смоленцева, Інна Мірошниченко, В'ячеслав Соломка та інші. 

Партнери заходу: «Фарби Колорит», Smile, «Будинок іграшок», Cabanchi.com, «Бронхо веда» «Поліфер», Mary Kay, Fiorelli, Avalon та інші.

Інформаційні партнери: Авторадіо, ТРЦ Гулівер, телеканали Київ, СТБ, ICTV.