Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

У ПРОДАЖУ З 1 ГРУДНЯ: НОВИЙ RENAULT DUSTER ПОКАЗАЛИ НА ВІДЕО

Кросовер Dacia Duster нового покоління, який в Україні представлений під брендом Renault вирізняється агресивним дизайном в стилі моделі Bigster та вперше отримає гідридну силову установку.

Рекламне відео, на якому показаний кросовер Dacia/Renault Duster третього покоління без жодного камуфляжу, просочилося у всесвітню Мережу. Судячи з ролика, новинка отримала агресивний дизайн в стилі концепту Bigster, показаного у 2021 році.

Нове покоління Duster збудовано на сучасному шасі CMF-B. Модель обладнано Y-подібною передньою світлодіодною оптикою, рельєфним капотом, V-подібними ліхтарями та захисним пластиковими накладками на кузов. Дорожній просвіт становить 217 міліметрів.

Очікується, що базовим двигуном Duster стане трициліндровий турбомотор об’ємом 1 літр, який зможе працювати як на бензині, так і на газі. Також кросовер запропонують з 1,2-літровим бензиновим турбомотором потужністю 130 сил. На відео представлена гібридна модифікація кросовера. 1,6-літровий бензиновий двигун та електромотор сумарно видають 140 кінських сил.

За твердженням румунського видання Autolatest продажі нового Дастера на місцевому ринку стартують вже 1 грудня.