Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

В твоїх очах: Макс Барських запрем’єрив сингл, який обрали його слухачі

10 тисяч відео в TikTok та Instagram було знято прихильниками Макса в рамках оголошеного челленджу в рекордні 2 тижні. Усе для того, аби почути новий трек співака в найкоротші терміни. Сьогодні Барських виконує свою частину угоди, презентуючи одночасно і пісню, і новий кліп під назвою «В твоїх очах».  

Макс Барських: «Одного разу між щільним концертним графіком мені вдалося знайти один день, аби провести його біля моря. Саме там я нащупав необхідну емоцію для майбутньої пісні та кліпу. Я відчув статичне щастя, коли, не полишаючи берега, прожив день, мандруючи теплими спогадами під романтичну музичну історію. Я поділився нею з Аланом і показав фото, зроблені саме в той день. Що з цього вийшло ви вже можете побачити на моєму YouTube каналі», - розповідає Барських.  

Алан Бадоєв: «Коли я побачив ті знімки, мене вразила простота та спокій, закарбовані на обличчі Макса. Ми вирішили оживити ці фото в один кадр, довжиною в пісню. Для мене велике задоволення працювати з Максом в рамках тривалого формату дії. Так я можу створити максимально об’ємний портрет артиста. Час просто тече навколо нього, але він бачить лише свою історію», - коментує режисер нову відеороботу музиканта. 

Пісня «В твоїх очах» стане однією з перших нових треків співака, яку слухачі почують в рамках всеукраїнського туру «Зорепад. На біс».