Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

В УКРАЇНІ З’ЯВИВСЯ КРУТИЙ ПІКАП TOYOTA HILUX GR SPORT

Модифікація GR Sport – це найкращий з досі створених Hilux для їзди дорогами та бездоріжжям. Пікап вже доступний у мережі дилерських центрів Toyota в Україні.

Новий Hilux GR Sport є вершиною розробок пікапів Toyota завдяки досвіду численних перемог у ралі “Дакар”. З моменту дебюту у 1968 році Hilux отримав неабияку популярність завдяки своїй універсальності.

Від стандартного пікапа новинка із подвійною кабіною (double cab) вирізняється збільшеною шириною колії, +140 мм спереду та +155 мм ззаду. Крім того, ця модифікація має поліпшену керованість та підвищену стійкість внаслідок зменшеного кута крену. Вібраційний шум було значно зменшено, а підвіску та гальма допрацьовано. Задні барабанні гальма замінено новими дисковими.

Потужний та надійний 2,8-літровий дизельний двигун, який уперше з’явився у модельному ряді Hilux 2020 року, забезпечує швидку реакцію на педаль газу. Силовий агрегат потужністю 204 к.с./150 кВт і крутним моментом 500 Нм поєднується із 6-ступеневою автоматичною коробкою передач.


Ефектний зовнішній вигляд підкреслюється чорними решіткою радіатора, чорними порогами, дзеркалами та дверними ручками та новими 17-дюймовими чорними легкосплавними дисками. В салоні чорне монохромне оздоблення має контрастні червоні акценти – це підкреслює спортивний характер пікапа. Доповнюють враження алюмінієві спортивні педалі та можливість ручного перемикання передач.

Новий Hilux GR SPORT вже доступний у мережі дилерських центрів Toyota в Україні.