Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

VICTORIA вражає своїм новим виглядом в новій роботі "bloom"

Болгарська суперзірка VICTORIA дебютує на лейблі Warner Music із новою піснею "bloom". Співачка, яка підписала контракт з Warner Music на початку цього року, описує пісню як дуже інтимну для неї та як каталізатор її особистого зросту. 

VICTORIA розповідає про пісню: "Ми живемо у світі, де нам часто важко бути на самоті із собою. Ми завжди шукаємо компанію, але насправді іноді потрібно відновити зв’язок із собою. Знайти свій внутрішній спокій та навчитися бути незалежними. Ось що означає “bloom is all about!” (укр. “цвітіння - це все!”).

Відео на пісню показує VICTORIA в новому світлі, якою вона є насправді. Її образи сміливі та яскраві, що показують творчість артистки з нової та іншої сторони. Режисер кліпу – Вікторія Караколєва, яка працює над усіма останніми кліпами VICTORIA.

Офіційна прем'єра "bloom" відбудеться 29 вересня і буде доступна на всіх стрімінгових платформах, радіо та телебаченні. Відеокліп буде презентовано о 10:00 на YouTube-каналі VICTORIA.

Підпишіться на VICTORIA в соціальних мережах, щоби першими дізнаватися останні новини про нову пісню та її майбутні проекти!

ПРО VICTORIA

Вікторія Георгієва (Victoria Georgieva) — болгарська співачка та авторка пісень, народилася 21 вересня 1997 року у Варні, Болгарія. Вона стала популярною на локальному рівні після участі в 4-му сезоні X Factor Bulgaria, а інтерес до її музики зріс ще більше, коли її оголосили представницею Болгарії на пісенному конкурсі Євробачення 2020. Її заявка на Євробаченні-2020 «Tears Getting Sober» була фаворитом на перемогу в конкурсі, перш ніж його скасували через пандемію. У 2021 році вона випустила свій дебютний міні-альбом під назвою «a little dramatic» у жанрі балади, дарк-попу та експериментального попу. Загальна кількість прослуховувань EP на Spotify понад 15 мільйонів.