Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

YAROMIYA у дуеті з GLOVA презентують мотивуючий трек «Вставай країно»

YAROMIYA – нове ім’я в українському шоу-бізнесі, яка несе у світ квінтесенцію жіночності та незламного духу, продовжує захоплювати українців своєю музикою. Новий сингл співачка презентувала у творчому тандемі з GLOVA.

Життєстверджувальний сингл, який змусить кожного українця рухатись вперед. «Вставай країно» - маніфест незламності нашого народу та віра у світле майбутнє. Енергійний саунд, який врятує від тривожності та однозначно відкине «синдром відкладеного життя».

«Від початку повномасштабного вторгнення ми пережили багато болю, страждань і страшних емоцій. Але з кожним днем поза тривогою й розпачем зароджувалось щось нове. Це потужна енергія, що акумулює в українському народі та направлена на відродження» - поділилась YAROMIYA.

«Вставай країно» - це пісня-мотивація та пісня-нагадування. YAROMIYA закликає українців закордоном нагадувати про війну в Україні. В свою чергу, українці, які зараз вдома, попри всі труднощі та жорстокі реалії мають взяти всю свою волю «в кулак» та йти вперед і не зупинятись.  

«Саме відновлення зараз на часі. Адже потрібно зцілити душі, мотивувати внутрішній потенціал та рухатись вперед до нових звершень. Тож вставай країно, вставай український народе!» - прокоментувала YAROMIYA.

Над цією композицією YAROMIYA співпрацювала у тандемі з проєктом музичного продюсера Мар’яна Глов’яка «GLOVA».

Слухайте та завантажуйте новинку, а також надихайтесь відео на YouTube-каналі YAROMIYA!