Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

YATSUTA презентує пісню "Берегиня" в День Гідності та Свободи, яка вшановує силу і вольовість жінок України.

Українська виконавиця YATSUTA гордо представляє світу свій новий сингл "Берегиня" в День Гідності та Свободи. Ця пісня відзначає силу та вольовість українських жінок і присвячена пам'яті тих, хто боровся за гідність і свободу України.

"Берегиня" - це гімн жінок України, відданість боротьбі за гідність і свободу, незалежно від викликів та перешкод, які їм доводиться подолати. Пісня передає величність жінок, які не тільки викликали пишне минуле України, але і продовжують будувати майбутнє.

Головний меседж пісні відображає дух України, об'єднуючи у собі національний колорит і сучасні звучання. Пісня відзначає те, як жінки відігравали ключову роль у цьому процесі, були "берегинями" нації.

“Я вірю, що ця пісня стане гімном незламних жінок та всієї України, нагадуючи нам про важливість гідності та свободи”. - коментує співачка

Пісня "Берегиня" - це відчуття вдячності і вшанування жіночого внеску в історію України.

YATSUTA не лише артистка, вона віддана громадянка. Артистка  залишилася в своїй країні, де вона зростила свої коріння. За її участю проводяться благодійні концерти, доходи від яких спрямовуються на підтримку ЗСУ.  В її  творчій студії «SWEET FAMILY CLUB»  приймають дітей ВПО і вони займаються на основі пільги або повністю безплатно. 

Слухайте "Берегиню", відзначайте День Гідності та Свободи разом з нами і нехай ця пісня завжди нагадує нам про силу та гідність українських жінок.