Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

НАЙПОПУЛЯРНІШІ АКСЕСУАРИ ДЛЯ АВТО

Для багатьох людей автомобіль є не тільки засобом пересування. Сучасне авто є втіленням драйву, комфорту, можливості приємних подорожей, а також є виразом ділового, спортивного чи молодіжного стилю. Однак найважливіше криється в деталях!

Виробники автомобільних аксесуарів чудово усвідомлюють це. Підібравши декілька хороших аксесуарів можна надати машині бездоганного індивідуального характеру. Тому в цій статті ми ділимось з вами найкращими аксесуарами, які точно варто придбати в авто, щоб зробити поїздки ще більш комфортними.

Автокомпресор

Завдяки потужності та використанню передових технологій, цей компресор Xiaomi 70Mai Air забезпечує швидке та ефективне підкачування шин. За допомогою даного пристрою шина середнього розміру може бути накачана всього за 5 хвилин, оскільки забезпечує високу швидкість потоку повітря — 25 літрів в хвилину. Крім того, завдяки змінним насадкам, що йдуть у комплекті, його також можна використовувати, щоб підкачати спортивне спорядження, шини у велосипеді, самокаті, надувні матраци та круги. З його допомогою можна визначити тиск у шинах та встановити потрібне значення тиску під час підкачки за допомогою кнопок під екраном. 

Автомобільний ароматизатор

Baseus Little Fatty in-vehicle Fragrance — стильний ароматизатор в авто, який легко фіксується у вентиляційній решітці авто та наповнює салон приємним ароматом. Він прибирає такі неприємні запахи, як сигаретний дим, запах їжі, нагрітого під сонцем пластику та ін. Він має приємний дизайн у круглому корпусі, передня частина якого обтягнута щільною тканиною. У комплекті поставки є 5 наповнювачів різного запаху. Якщо використовувати їх по черзі, то ароматизатор буде радувати вас приємними запахами до 2-х років.

Органайзер

Baseus Elegant Car Storage Box — якісний органайзер з продуманою конструкцією стане зручним рішенням у ваше авто. Він виготовлений з м’якої екошкіри зверху та франевої тканини всередині. Фіксується він між двома передніми сидіннями авто, тому у нього буде зручно положити телефон, гаманець, ключі, пляшку з водою та інші дрібні речі. Зручно те, що органайзер має три відділення, тому речі можна охайно поскладати, щоб вони не заважали один одному. А спеціальний виріз дозволяє зручно підключити зарядний кабель до смартфону. 

Водовіштовхуюча плівка

Плівку Baseus 0.15 мм for Car Rear-View Mirror Oval призначено для скла бокового виду, яка буде відштовхувати краплі та бризки, забезпечуючи чіткий огляд в авто. Це дуже зручно в дощову, сніжну та туманну погоду. А в темний час доби плівка буде забирати бліки у дзеркалі, що значно підвищить комфорт та безпеку під час водіння. Плівка виготовлена із зносостійкого матеріалу, тому на ній не будуть утворюватись подряпини та потертості. Комплект поставки включає плівку та правого та лівого дзеркала, а також набір для їх очищення. 

Мінімийка

Baseus Clean Guard Multifunctional являє собою універсальний шланг та насадку у формі швабри. За допомогою такої мийки можна легко помити авто, плитку у дворі та навіть полити сад. Ширина розпилювання водяного струменя регулюється за допомогою кільця на водяному пістолеті. Сам пістолет виготовлено з високоякісного алюмінію, що забезпечує йому легкість, міцність, комфорт у використанні та стійкість до корозії. 

Тримач в авто

Baseus Gravity стане в нагоді для будь-якого автомобіліста. Тримач для телефону в машину надійно зафіксує ваш смартфон, щоб не відволікати вас під час водіння. Завдяки тому, що аксесуар фіксується у вентиляційну решітку, він не буде блокувати огляд на дорогу та чудово впишеться в інтер’єр салону будь-якого авто. Надійний зажим оснащено силіконовим покриттям, тому він не буде ковзати на вентиляційні решітці та не пошкодить її.

MP3 FM-модулятор

Baseus Energy Column MP3 Charger — це FM-трансмітер та модулятор, який дозволяє власникам автомобілів без сучасних аудіосистем відтворювати звук із зовнішніх пристроїв, таких як телефон, планшет або USB-накопичувач. Крім того, цей пристрій функціонує як зарядна станція з двома портами. Аксесуар міцно фіксується в роз’єм автомобільного прикурювача та підійде для будь-яких смартфонів 12 В / 24 В. У ньому також є функція гучного зв’язку. Один з двох портів можна використовувати для зарядки, а інший для підключення зовнішнього накопичувача за допомогою технології Plug and Play. Модулятор підтримує формати аудіо MP3, WMA, WAV, APE та FLAC. 

Автомобільний адаптер

Автомобільний зарядний пристрій Baseus Grain Car Charger 3.1а 2USB оснащено двома роз’ємами, що ідеально підійде для одночасної зарядки двох пристроїв. Він має стильний дизайн з металевим корпусом, завдяки чому впишеться в інтер’єр салону будь-якого сучасного авто. Пристрій також оснащено багаторівневою інтелектуальною системою захисту від перезарядки, перегрузки, перегріву, короткого замикання та інших неприємностей.