Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

🥇Олімпійські ігри PARIS - 2024 🥇 Початок 26 липня по 11 серпня 🥇

Результат розіграшу акції 32 символи

Сьогодні українці остаточно формуються, як сильна нація вільних людей.

До Дня Незалежності України слухачі радіостанції Авторадіо обрали «32 символи незалежності», які ідентифікують українців у світі.

Для реалізації проєкту було створено сайт, де розмістили 100 елементів для голосування. А саме: офіційні державні символи, історичні постаті, пам’ятки та місця, страви національної кухні, художні твори та інші артефакти, серед яких аудиторія Авторадіо обирала найкраще відображення українців: нашу історію, спосіб мислення, наше прагнення до свободи.

За два тижні голосувань  було сформовано 32 символи, які обрали слухачі та підписники соціальних мереж Авторадіо.  В ТОП-10 увійшли: державний Прапор та Тризуб, Вишиванка, ЗСУ, Конституція та Гімн України, літак Ан-225 «Мрія», український Борщ, Україна-мати та Кобзар – Тарас Шевченко.

Про кожен із символів було створено програми з цікавими фактами.

Усі факти про «32 символи незалежності» лунали в ефірі, а потім ми зібрали їх для вас у розділі (https://avtoradio.ua/podcasts/32-simvoli) «Подкасти» (https://avtoradio.ua/podcasts/32-simvoli).

Цей проєкт був створений, щоб нагадати, підкреслити, підтвердити самі собі, що Ми - Сильні, Ми - маємо Мрію, віру, любов і надію, а ще МИ - КРЕАТИВНІ та впораємось з усіма випробуваннями.

Символи Незалежності України різні: частина з них – історичні, інша – формується тут і зараз. І ЦЕ ЦІКАВО!

Ми створюємо історію – нову історію Незалежної та Незламної України!

Дякуємо за підтримку в реалізації наших задумів Партнеру проєкту - мережі Фокстрот. Разом ми зробили вагомий внесок у відродження українських цінностей. Вітаємо переможців серед наших слухачів, які брали участь в опитуванні і отримують подарунки, ось їх імена: Мазурик Галина, Ткаченко Євгенія, Олоєр Тетяна Володимирівна, Янковська Оксана Ігорівна, Коваленко Євгеній, Карпенко Марина Сергіївна, Осадчев виталий владимирович, Хвостикова Вікторія Вікторівна, Лебідь Олена Геннадіївна, Осадча Ірина, Аліна, Рудницький, Зубець Тетяна Олександрівна, Васильєва Єлизавета Сергіївна, Лисенко Олександр, Мороченець Вікторія Олександрівна, Ткаченко Вадим Вадимович, Ірина Чорна, Приведьон Вікторія Віталіївна, Засенко Людмила Едуардівна, Власенко Вікторія, Алина Сергеевна Пирог, Ніколайчук Тетяна Олександрівна, Інна Фурман, Смикалова Світлана Аркадіївна, Володимир Шкабой, Закрева Дарʼя Миколаївна, Пономаренко Ніна, Амельченко Ганна, Олефіренко Олена, Єлісєєв Денис Ігорович, Козлова Марія Михайлівна.