Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

⚽ РОЗКЛАД ІГОР ЄВРО ДОСТУПНИЙ НА САЙТІ У РОЗДІЛІ ЄВРО 2024 ⚽ ВБОЛІВАЄМО ЗА НАШУ ЗБІРНУ РАЗОМ З АВТОРАДІО ⚽

Відновлено прийом замовлень на індивідуальні номерні знаки


Сервісні центри МВС поновили прийом замовлень на індивідуальні номерні знаки. Ця послуга тимчасово не надавалась через погіршення ситуації у місцях розташування виробничих потужностей.

Замовити номери можна особисто у будь-якому найближчому сервісному центрі або через електронний кабінет водія. Індивідуальний номер повинен містити щонайменше три символи та не менше двох літер.

Максимальна кількість символів для легкового автомобіля — вісім: від трьох до восьми літер або від трьох до семи літер та цифр. Номер для мотоцикла може містити максимум шість символів: від двох до п’яти літер та цифр.

Вартість символу не залежить від мови. Розділові знаки, тире, дефіси та пробіли не враховуються й на ціну не впливають.

Вартість послуги:

-    номерна табличка для легкового автомобіля — 204 грн;
-    номерна табличка для мотоцикла — 92,4 грн;
-    три символи — 300 грн;
-    кожен наступний символ — 90 грн;
-    графічний елемент — 500 грн.

Термін виконання замовлення — до 40 днів. Забрати готовий номерний знак можна самостійно у Головному сервісному центрі МВС у Києві чи у найближчому відділенні «Нової пошти». Доставлення здійснюється за додаткову оплату за тарифами перевізника.

Нагадаємо, що індивідуальні номерні знаки не скасовують основні номери державної реєстрації. Дійсні вони лише на території України. За кордон із індивідуальними номерами не випустять.

Оригінал статті за посиланням