Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

5 видів бюстгальтерів, які мають бути у кожної сучасної жінки

Білизни, як зрештою туфель чи суконь, в гардеробі справжньої жінки не буває надто багато. Аби мати впевненість, що в колекції бюстгальтерів знайдеться модель на будь-який випадок життя, достатньо мати 5 варіантів бра.

Моделі бюстгальтерів для базового гардероба

  • В наш час дизайнери пропонують настільки різноманітний асортимент білизни, що вдасться без особливих складнощів вибрати бюстгальтер на будь-яку жіночу фігуру. Скажімо, в популярному магазині одягу та взуття ІНТЕРТОП є більше півтисячі моделей ліфчиків.
  • Коли мова йде про формування базового білизняного гардероба, то перш за все варто подбати про те, щоб в колекції були такі варіанти:
  • тілесного відтінку – це найбільш універсальна модель білизни, яку можна носити під будь-який одяг, від напівпрозорої чорної блузки до білої базової футболки, в ідеалі відтінок такого бра повинен бути максимально наближений до кольору шкіри;
  • мереживні – це та модель, в якій кожна дівчина зможе відчути себе жіночною та звабливою;
  • моделі для одягу з декольте – вони бувають різного крою, під різну форму та глибину вирізу, з пуш-ап ефектом та без нього;
  • трансформери – моделі, в яких лямки можна відстібати повністю чи змінювати їхнє положення, незамінні для вбрання з відкритими плечима чи спиною;
  • бралети – комфортні фасони без кісточок та цупких формувальних вставок.
  • Окремо слід згадати й про спортивні бра. До речі, такі моделі знадобляться не лише дівчатам, які займаються різними видами спорту. В такому ліфчику зручно займатися домашніми справами, ходити в походи, оскільки така модель створює максимально зручну підтримку грудей. Саме через це спортивні бра сьогодні користуються великою популярністю.

Як вибрати зручну модель бюстгальтера?

Основне правило для вибору бюстгальтера – не помилитися з розміром. Неправильно вибраний розмір, фасон чи посадка – це не лише незручно, але й небезпечно для жіночого здоров’я. Розмірні сітки різних виробників можуть дещо відрізнятися, тому перед покупкою завжди слід звірятися з параметрами, вказаними в описі до моделі. Це допоможе уникнути невдалої покупки.

Якщо самостійно визначити необхідний розмір буде складно, то в хороших магазинах, як-от ІНТЕРТОП, завжди можна скористатися послугою консультантів, які знають все про те, як вибрати зручну білизну. Правильно підібраний бюстгальтер дозволить вам почуватися комфортно та впевнено.