Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

• КИЇВ - 107.4 FM • ЖИТОМИР - 107.3 FM •ДНІПРО - 92.9 FM • КРИВИЙ РІГ - 103.2 FM • МИКОЛАЇВ - 106.4 FM • ОДЕСА - 102.2 FM • КРЕМЕНЧУК 102.1 FM • ХАРКІВ - 90.4 FM • ЧЕРКАСИ - 101.6 FM • КРОПИВНИЦЬКИЙ - 102.6 FM • РЕКЛАМА НА АВТОРАДІО - 0 800 332 708 •

Довгоочікувана новина для киян: культовий Caribbean Club відновив роботу

Культовий заклад Caribbean Club Concert-Hall після довгої перерви знову запрошує гостей та жителів столиці на різноманітні події. 

З початку повномасштабної війни заклад брав участь у волонтерській діяльності, підтримуючи військових: готували їжу для ТрО, передавали кошти на потреби та забезпечували необхідною амуніцією, зокрема бронежилетами. Пізніше на численні прохання надати майданчик для благодійних зустрічей, було вирішено відновити проведення подій, тим самим наближати перемогу, підтримуючи фінансово ЗСУ та морально всіх, хто перебуває в тилу.

«Місія клубу на сьогодні: дарувати гостям гарний настрій, підтримуючи економіку країни та ЗСУ. Також ми завжди раді бачити в гостях наших військовослужбовців, для них підготували окремі запрошення», – прокоментувала адміністрація закладу. 

Відвідати Caribbean Club та отримати такий необхідний у сьогоднішній час відпочинок можна за таким розкладом:

28 вересня, 5, 8, 12, 15, 19, 22, 26 та 29 жовтня:  вистави театру-студії імпровізації «Чорний квадрат»

Комедійні вистави театру «Чорний квадрат» давно полюбились глядачам, адже їхні герої розповідають реальні історії звичайних людей про кохання, секс та дружбу, без купюр через гумор. Щосереди та щосуботи на вас чекатимуть артисти театру, аби порадувати сміхом і дати можливість відволіктися: 28 вересня – «Тестостерон або Пір Духа», 5 жовтня – «Секс у різних театрах», 8 жовтня – «Кохання буває двічі», 12 жовтня – «Роздягайся, будемо...говорити», 15 жовтня – «Чоловічий рід. Однина», 19 жовтня – «Офіс. Запали в собі бажання», 22 жовтня – «На добраніч, йдіть до біса!», 26 жовтня – «Секс на пляжі»,  29 жовтня – «Право на Ліво». Вистави виконуються українською мовою. Опис кожної вистави можна знайти на сайті

29 вересня: KARTA SVITU


Гурт KARTA SVITU презентує спеціальну програму «22 пісні за 2 роки» і цим виступом відзначить дворіччя творчості. Як обіцяють музиканти, гурт виконає усі композиції, що були створені за час існування проєкту. Також Іван Марунич з командою готують декілька прем’єр, які вперше прозвучать в цей вечір на сцені Caribbean Club. Вперше у повному звуці прозвучать пісні, присвячені сучасним українським героям.

До речі, рік тому в цих числах і на цій же сцені KARTA SVITU відзначала свій перший творчий день народження. І тоді на сцену неочікувано вийшов мер Києва Віталій Кличко і заспівав з гуртом хіт «Одного дня я стану мером». Цього разу хлопці також обіцяють сюрпризи. «Як мінімум, Борис Джонсон вже не на посаді, а пес Патрон по вечорах іноді має вільний час. Тож, все може бути», – каже фронтмен гурту Іван Марунич.

30 вересня: Freedom Jazz girls band


Джазетки Freedom Jazz girls band повертаються на сцену Caribbean Club. Артистки представлять гостям свої найкращі номери, які поєднаються в театралізованому дійстві від неперевершеної Олени Коляденко​​. Чарівні голоси виконають відомі світові хіти в оригінальному аранжуванні та авторські пісні. 

Caribbean Jazz Dinner Show від Freedom Jazz girls band – це не тільки чудовий вечір джазу, а оригінальна вистава, якою можна насолодитися за бокалом смачного вина. Формат такого відпочинку допоможе розслабитися і повернутися в часи безтурботності.

1 жовтня: симфонічні The Prodigy


Симфонічний оркестр GosOrchestra під керівництвом Олександра Госачинського зіграє музику легендарних The Prodigy. Всім відомі хіти британського гурту, такі як «Voodoo People», «Breathe», «Omen», «Firestarter» та інші, в цей вечір прозвучать у оригінальному аранжуванні від віртуозного композитора Усейна Бекірова. Не часто можна почути пісні The Prodigy в подібному виконанні, тому – не пропустіть. 

6 жовтня: Фіолет


Вперше в історії гурту «Фіолет» відбудеться унікальний виступ – піаноакустика зі струнними. Цього вечора найкращі пісні колективу пролунають у незвичному виконанні, а також відбудеться прем’єра нових композицій. На гостей чекатимуть найзворушливіші вірші Сергія «Колоса» Мартинюка та незабутня атмосфера Caribbean Club. Сергій вміє відтворити на сцені справжнє свято музики і поезії, отже не пропустіть цей особливий концерт. 

7, 14, 20 та 27 жовтня: вар’єте-шоу «Рояль» з Lida Lee


Caribbean Club запрошує глядачів на вар’єте «Рояль» – захопливе шоу для дорослих, спеціальною гостею якого стане українська співачка та засновниця волонтерського штабу Lida Lee. 

Вар’єте-шоу «Рояль» – це синергія музичних перформансів та витонченої сексуальності. Затишна атмосфера, зручне крісло, келих ароматного вина та яскраве шоу у кращих традиціях кабаре. Окрема насолода – це виконання відомих мелодій в оригінальному аранжуванні від знаного українського музиканта та композитора Олексія Боголюбова. А постановка хореографії від українських танцівниць, учасниць проєктів «Танцюю для тебе» та «Танці з зірками» – Анни Паламарчук, Катерини Тришиної та Світлани Черниш, вразить своєю майстерністю.

9 жовтня: «Джаз для дорослих з Олексієм Коганом»


Олексій Коган – видатна особистість, яка зробила значний вклад у розвиток музичної культури в Україні. Його безсумнівно можна називати хрещеним батьком українського джазу.  

Вже понад 8 років «Джаз для дорослих з Олексієм Коганом» є улюбленим шоу столичних меломанів. Це не просто джазовий концерт. Це можливість почути всесвітньо відомі композиції наживо у новому звучанні. Це повноцінне шоу з чудовою музикою у виконанні колективу Jazz in Kiev Band у поєднане з інтелектуальним гумором від Олексія у неповторній дружній атмосфері. Для вас будуть грати: Олексій Коган – бас-гітара, Михайло Менделенко – гітара, Артем Менделенко – саксофон, Володимир Камінський – клавіші, Валерій Волков - барабани.

21 жовтня: танцювально-театральна вистава «Саквояж»


Український Театр Танцю Foresight в свій День народження запрошує гостей поринути в калейдоскоп емоцій та вражень. Професіоналізм колективу визнаний не тільки в Україні, а у США, країнах Європи та Азії. За 16 років існування артисти відвідали 23 країни, але зараз виступатимуть на батьківщині задля підтримки України в боротьбі з агресором. 

Стильна та чуттєва хореографія, від якої неможливо відірвати очей, карколомні, видовищні трюки від артистів циркового мистецтва, сильні вокальні партії та мультимедіа ефекти. Все це у виставі «Саквояж» про оригінальну історію двох світів: чорно-білого та кольорового.

28 жовтня: Женя Галич - романтична акустика


Ексклюзивний акустичний концерт фронтмена українського рок-гурту O.Torvald Жені Галича, який нині боронить нашу країну у складі ЗСУ. Артист порадує гостей авторськими піснями та віршами, які раніше ніде не звучали. Вас чекає затишний вечір з артистом в амплуа, яке кардинально відрізняється від притаманного рок-музиканту.

Переглянути актуальний розклад подій Caribbean Club та купити квитки можна на сайті caribbean.com.ua

У разі повітряної тривоги гості можуть направитися до найближчого бомбосховища, зазначеного на карті