Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

• КИЇВ - 107.4 FM • ЖИТОМИР - 107.3 FM •ДНІПРО - 92.9 FM • КРИВИЙ РІГ - 103.2 FM • МИКОЛАЇВ - 106.4 FM • ОДЕСА - 102.2 FM • КРЕМЕНЧУК 102.1 FM • ХАРКІВ - 90.4 FM • ЧЕРКАСИ - 101.6 FM • КРОПИВНИЦЬКИЙ - 102.6 FM • РЕКЛАМА НА АВТОРАДІО - 0 800 332 708 •

Дует артистів ALYOSHA & VLAD DARWIN презентували альбом «Alyosha & Vlad Darwin: Live»

7 квітня о 19:00 у київському ресторані Boho Yosai портал МУЗВАР вчетверте збирає на одній сцені неймовірно потужних та яскравих артистів, представників сучасного українського шоубізнесу заради благодійної справи та великого збору на придбання 2 авто для 65 ОМБР ДУК (Часів Яр, Бахмутський напрямок).

Повномасштабне вторгнення росії та територію України повністю змінило напрям української музики. Всі українські артисти стали музичною обороною своєї країни. Події сприяли появі нової хвилі хітмейкерів – молодих та перспективних, популярність до яких прийшла під час війни. “МУЗВАР” завжди стоїть на варті українського сегмента музики, підтримуючи молодих українських артистів та допомагаючи країні. Протягом 2022 року портал організував три великі благодійні івенти, на яких зібрав майже півмільйона гривень для підтримки Україні та надав платформу для презентації творчості новим виконавцям.  

КВИТКИ НА ПОДІЮ
До лайпапу заходу, який був створений після аналізу отриманих запитів від глядачів та читачів “МУЗВАР” у кооперації з рестораном Boho Yosai, увійшли:



NK | Настя Каменських - одна з найяскравіших співачок сучасної української сцени. Зірка, що голосно говорить та співає в підтримку України по всьому світу - на масштабних подіях, провідних телеканалах та радіо від Литви до Америки.


Віталій Козловський - співак, якого знають і люблять у всіх куточках країни. Його пісні “Мала танцюй”, “Доктор”, “Море” - незамінні на маленьких та великих майданчиках.
Оля Цибульська - головна Киця країни, чиї гарячі хіти поселяються в плей-листах українок будь-якого віку. Відверта, смілива і харизматична - виступи Олі неможливо забути, побувавши бодай раз


AVERIN & CHURSANOV - дует нової хвилі, що за час повномасштабного вторгнення випустив низку хітів, серед яких - «Квітка» та  «Відлюбилося». Вони вже мають мільйонні прослуховування та перегляди.


YATSUTA - співачка, яка своїми піснями надихає як зовсім юних слухачів, так і дорослу авдиторію. Її пісні “Квітка” та “Щекавиця” довгий час тримались у ТікТок рекомендаціях.


Мasha Danilova - представниця молодіжної поп-хвилі.  Її хіт “Лампочки” продовжує набирати популярності у мережі та активно віруситься у ТікТок. За її плечима найбільші концертні майданчики країни та Європи, в тому числі й італійського Сан-Ремо. 


Поліна Дашкова - виконавиця хіта “Плакала калина”,  який майже рік тримається у лідерах ротацій українських радіостанцій, а нові пісні та колабароції активно шеряться слухачами. 


ANSTAY - головний кавер-голос ТікТок в Україні. Її варіанти на Flowers від Miley Cyrus та Sure Thing від Miguel зібрали сотні тисяч переглядів у соціальних мережах. Окрім каверів, співачка презентує і авторські композиції, які вже почали набирати обертів на стрімінгах. 


Ярина Квасній - виконавиця ТікТок хіта “Парова Машина”, що за тиждень побив одразу декілька рекордів українського сегмента ТікТок та Youtube. Підтримає її на сцені Boho Yosau The Budchuk.

Також у програмі концерту, спільно з Благодійним фондом "ЕСФІРЬ" та волонтерами “Тилові Хом’які” запланований благодійний аукціон, гроші з продажу унікальних лотів якого так само будуть направлені до публічної волонтерської банки.

Ведучі вечора: Андрій Ткачьов та Катерина Капляр.

КВИТКИ НА ПОДІЮ

Дата, місце: 7 квітня. Початок події о 19:00. Місце проведення концерту: Boho Yosai, Київ, вул. Івана Мазепи,1

Партнери події: HydraFacial, Circadia, iS CLINICAL, Colorescience

Міцний партнер події: торговий дім “Вина Світу”

ДОВІДКА: музичний портал “МУЗВАР” створено у 2020 році, наразі загальна авдиторія порталу налічує понад 200 тисяч читачів та слухачів. У вересні 2021 року відбулась перша незалежна премія MUZVAR AWARDS, на якій в т.ч. отримав свою першу музичну нагороду співак WELLBOY, популярна ютуберка Natella Kirs та інші представники креативної індустрії України.

ФОРМА ДЛЯ АКРЕДИТАЦІЇ ЗМІ: https://forms.gle/x1b1wUZNn7p8Rs9j7