Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

KOZAK SIROMAHA та гурт KALUSH випустили пісню «Сіромаха»

KOZAK SIROMAHA та гурт KALUSH об'єдналися і створили новий трек “Сіромаха”. 

Сіромаха – це вовк-одинак, що живе сам по собі в гаю чи в полі. Так само і KOZAK SIROMAHA любить побути на самоті, живе біля порогів Дніпра в історично козацькому поселенні Таромське. Він завжди тримався якомога далі від юрби, аби присвятити час не розмовам, а молитвам. Сіромаха наслідує традиції своїх предків та занурює через свої пісні в  українську культуру.

KOZAK SIROMAHA поділився своїми враженнями від створення треку:

"Ця пісня – це той самий випадок, коли спрацьовує синергія сучасного і минулого. 

Відкриваються двері минулого та звучить питання отамана: "Де твій кінь? Де твій дім? Сіромахо, й чом один?”, але у виконанні талановитої молоді, яка грає, співає та робить бітбокс на сопілці. Це було магічно та до глибини душі чутливо. Сам Господь надихає нас діяти через інших. І приємно, що це відбувається в той час, коли Україна стає собою — гарною, чистою, незрівнянною”, коментує KOZAK SIROMAHA. 

«Ця пісня про безкорисливого і самотнього українського козака, який шукає свою долю. Його життя — постійна дорога і боротьба за свободу батьківщини, адже тільки рідний край може дарувати відчуття справжнього щастя» — коментує Олег Псюк, фронтмен гурту KALUSH.