Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

• КИЇВ - 107.4 FM • ЖИТОМИР - 107.3 FM •ДНІПРО - 92.9 FM • КРИВИЙ РІГ - 103.2 FM • МИКОЛАЇВ - 106.4 FM • ОДЕСА - 102.2 FM • КРЕМЕНЧУК 102.1 FM • ХАРКІВ - 90.4 FM • ЧЕРКАСИ - 101.6 FM • КРОПИВНИЦЬКИЙ - 102.6 FM • РЕКЛАМА НА АВТОРАДІО - 0 800 332 708 •

КРУТОГОЛОВ У ПАСТЦІ, ГАШЕНКО ШАМАНИТЬ ЛУКАШЕНКУ, ГЛУЩЕНКО ВЕДЕ ЕКСКУРСІЇ В МОСКВІ: «ДИЗЕЛЬ ШОУ» ПРЕЗЕНТУЄ НОВІ КОНЦЕРТИ 2023 РОКУ!

Концертний марафон «Дизель Шоу» на підтримку ЗСУ розпочався! З 10 до 12 березня команда дала перші у 2023 році три аншлагових концерти, присвячені переможній весні. Щодня нові актуальні історії, неочікувані герої та шквал гучних оплесків від глядачів. Побачити все можна 7 квітня, а дізнатися ексклюзивні залаштункові подробиці — просто зараз.

ПО ПОВНІЙ ВІДІРВАЛИСЯ НА ЛУКАШЕНКУ

«Дизелі» продовжують тогорічний вектор актуальності своїх історій. Тому й у нових концертах показали декілька потужних номерів щодо сьогоденних ситуацій та їхніх героїв. Один із таких був присвячений одіозному самопроголошеному президенту білорусі алєксандру лукашенку. Ви не повірите: старий геть з’їхав із глузду (хоча ні, тут усе правильно), і йому на допомогу приїхав особистий шаман владіміра путіна!

— За мотивами попереднього номера про шамана написали новий. Але він інший, тож і завдання в нього інше: тепер лукашенко буде віддуватися за все, що наробив, — каже виконавець легендарної ролі шамана Євген Гашенко.

Віддуватися — це ще м’яко сказано. Бо шаман виявиться непростим хлопом! І алєксандру лукашенку точно не позаздриш. Це підтверджує Єгор Крутоголов — саме йому дісталася роль самопроголошеного. До речі, у номері про білоруську армію актор непрямо натякав у своєму образі на президента білорусі. А тепер він яскраво вривається на сцену «Дизель Шоу».


— Усе-таки в нас із ним є деяка схожість у зовнішності, плюс її додав грим від нашої Іри Беліної. Зізнаюся, цей номер один із моїх улюблених у цих нових концертах. Лукашенко вже довгий час виглядає як клоун, і, звісно, самі білоруси не будуть його висміювати, а ми це робимо з великим задоволенням. Тут є про що пожартувати, і ми відриваємося по повній програмі. Це така найменша наша відповідь, яку ми можемо дати за всі його діяння, — розповідає за лаштунками Єгор Крутоголов.

Крім лукашенка, Єгору дістався ще один одіозний образ одного депутата, який потрапив у справжню мисливську пастку! Чи допоможе хабар «живодайний» із неї вибратися, уже дізнаєтеся безпосередньо в прем’єрах. Цікаво, що весь номер Крутоголов буквально перебував у підвішеному стані.


— Спочатку, коли я прочитав цей номер, не зрозумів, чому він буде смішним. Але продюсери переконали, що я в сітці — це вже смішно, навіть без слів. Тому ми спробували, і це спрацювало! У такій конструкції я вперше на сцені «Дизель Шоу». Раніше тільки Віка Булітко на місяці спускалася, але технології розвиваються, підйомна вага крана збільшилася, — традиційно віджартовується Крутоголов.

ГЛУЩЕНКО ВЕДЕ ЕКСКУРСІЇ В МОСКВІ

Недарма в «Дизель Шоу» з’явився шаман. Бо за 8 років програми намітилася цікава тенденція: деякі номери віщували майбутнє! А в нових концертах є ціла футуристична історія, яка може стати реальністю: московія увійшла до складу України! І після перемоги нашої країни там проводять екскурсії для туристів.

— Я думаю, у майбутньому це буде актуально. Можливо, скоро ми навіть таку екскурсію проведемо, — відзначає Дмитро Танкович.

А от його колега Євген Сморігін бачить геть інше майбутнє.

— Я б хотів, аби після нашої перемоги вони там закрилися собі та жили, як у Північній Кореї: дивилися тільки те, що їм показують по ТБ, і аплодували видуманим пропагандою успіхам, — каже Сморігін.

Хай там що, але будь-яке майбутнє країни-агресорки їй не дуже сподобається. І саме про це розповідає в авторській екскурсії Яна Глущенко.


До речі, одразу після неї акторка перевтілиться в одну чиновницю-мрійницю. Разом з іншими одіозними посадовцями їй доведеться пояснювати деякі свої вчинки.

— У цьому номері ми не граємо конкретних людей — ми граємо образ, який глядач точно впізнає завдяки останнім подіям у країні. Дуже хотілося б, аби завдяки цій історії люди засвоїли одне з головних правил — треба бути чесним, — зауважує Яна.

БУЛІТКО ЗБИРАЄТЬСЯ ЗАМІЖ

Окремою очікуваною частиною в нових концертах «Дизель Шоу» є всіма улюблені сімейні історії.

— Хочеться, щоб люди якось перемикались від усіх новин і війни, хоча зрозуміло, що це головне зараз і повністю забути нереально. Але не варто забувати і про мирне життя, яке обов’язково скоро буде. Саме його ми показуємо в наших традиційних історіях, — каже Олександр Бережок.

Цього разу актор порадує традиційним тандемом із Вікою Булітко та прийде вболівати за свого сценічного сина на змагання з тхеквондо. Щоправда, його герой ледь сам не в’яжеться в бійку, але фінал здивує кожного!


Сама ж Віка Булітко в одному номері проміняє Сашка Бережка на Єгора Крутоголова. Прем’єри «Дизель Шоу» покажуть продовження культової історії про чоловіка на годину, який за 10 років спільного життя нарешті наважився на освідчення!

— Я сама ще не заміжня, сподіваюся, у мене все попереду. Можливо, цей номер якось магічно наблизить цей шлях у моєму особистому житті, — натякає за лаштунками Віка.


Куди гарячіше буде в стосунках Юлі Мотрук та Жені Сморігіна. Сильна, вольова й незалежна продовжить показувати, хто в домі господар, та приведе чоловіка… до ветеринара.

— Привела, щоб йому одягнули спеціальний комірець на шию і він не міг дивитися на інших жінок, — ділиться Юля перипетіями.


Акторка також додасть свого фірмового вогника в продовженні номера «Щось бахнуло», але тепер уже з акцентом на телеграм-каналах. Разом із Назаром Задніпровським вони й далі з’ясовуватимуть стосунки прямо в ліжку.


Дивіться прем’єру цього концерту вже 7 квітня о 19:00 (новий час!) на ютуб-каналах «Дизель Студіо» та «Гумор ICTV», а також в телеефірі на каналі ICTV2.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.