Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Лідерка гурту The HARDKISS Юлія Саніна відвідала в Туреччині евакуйованих українських дітей в рамках проєкту “Дитинство без війни”

Фронтвумен рок-гурту The HARDKISS Юлія Саніна побувала у готелі в Туреччині, де мешкають діти-сироти, аби поспілкуватися та підтримати їх. Співачка багато чула про благодійний проєкт “Дитинство без війни”, тому хотіла особисто познайомитися з дітьми та передати частинку свого тепла. 

Кожна дитина - це окрема доля, окрема історія, сповнена болю від пережитого під час війни на батьківщині. Переважна більшість з них  ніколи раніше не бували за кордоном, не бачили моря, навіть звичайні дитячі радості для декого були недосяжні. Тому візит таких почесних гостей - це справжня подія. 

Під час екскурсії готелем, Юлія Саніна познайомилася з молоддю та разом з ними під гітару заспівала українських пісень. 

“Війна в Україні - це потужний поштовх аби ми, українські музиканти, писали якомога більше україномовних пісень, щоб діти не слухали російське. Стало зрозуміло, що українські артисти раніше недостатньо уваги приділяли українським пісням. Але зараз, я впевнена, що всі змінили погляди”, - зауважила лідерка гурту The HARDKISS Юлія Саніна.

Співачка побувала в класах, де навчаються діти, побачила їх малюнки, творчі доробки, та навіть долучилася до створення дерева бажань. Діти змогли вільно спілкуватися з українською рок-зіркою, взяти автографи та зробити фото.   

Зустріч з артистом – важлива частина проєкту, адже це стимулює дітей вчитися чомусь новому, вони відчувають себе потрібними, розуміють, що про них пам’ятають, дбають і роблять все можливе аби навіть в далекій Туреччині вони почували себе частиною українського суспільства. 

В рамках візиту до Турецької Республіки, гурт The HARDKISS також дав два благодійні концерта Save Childhood на підтримку українських дітей-сиріт. Головна мета - привернути увагу суспільства до проєкту та зібрати кошти на евакуацію та забезпечення всім необхідним підопічних проєкту “Дитинство без війни” на території Туреччини. 

“Сьогодні, як ніколи важливо голосно говорити про те, що українська нація варта майбутнього. Save generation U - те, що проєкт “Дитинство без війни”  доносить світові останні півроку, захищаючи наших дітей”, - говорять організатори проєкту. 

Благодійний проєкт “Дитинство без війни” з перших днів повномасштабного вторгнення окупаційних військ рф на територію України започаткував співвласник компаній EVA  та VARUS Руслан Шостак. Проєкт має на меті евакуацію  дітей-сиріт; дітей, позбавлених батьківської опіки та піклування;  дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах з прифронтових територій України та забезпечення їх всім необхідним на території Турецької Республіки. 

Завдяки благодійному проєкту “Дитинство без війни” організаторам вдалося наразі вивезти понад дві тис дітей. В планах - евакуювати ще від одної до трьох тис осіб.

Офіційний сайт 

https://uakids.com.ua

Сторінка в інстаграм https://www.instagram.com/childhoodwithoutwar.ua/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

Сторінка в фейсбуці https://www.facebook.com/profile.php?id=100085972044730

Зробити благодійний внесок

https://uakids.com.ua/ua/requisites