Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Максим Бородін – «Скажи мені»: відверте музичне звернення до коханої.

Зворушливий вираз почуттів: Максим Бородін випустив нову пісню «Скажи мені».

Мелодія кохання: Максим Бородін випустив трек «Скажи мені»

«Скажи мені»: новий трек про справжнє кохання від Максима Бородіна

Український музикант Максим Бородін зачаровує відвертістю у своїй новій пісні «Скажи мені», яка відкриває нам справжні почуття, що вирують у серцях закоханих.

«Скажи мені» – це музична сповідь, яка нагадує нам про важливість спілкування, щирості та відвертості у відносинах. Ця пісня – це історія про почуття та вічні сумніви. Він безмежно кохає її. Вона ж та, хто попри будь-які труднощі буде поруч. І лише разом вони здатні подолати, здавалося б, непереборні перешкоди.

«Кохання – це те, що надає нашому життю зміст. У цій пісні я намагався відобразити всю глибину почуттів і емоцій, що переповнюють серце, коли знаходиш ідеальну половинку», - каже артист.

Музика створює інтимну атмосферу та дає можливість кожному слухачеві відчути важливість відвертості та

порозуміння у спільному житті, адже кожна пара – це гармонійне доповнення одне одного.

Текст пісні «Скажи мені» був написаний особисто Максимом, а запис усіх музичних інструментів, які лунають у пісні, відбувався повністю наживо й за участі найкращих музикантів України.

Трек «Скажи мені» вже встиг зачарувати серця слухачів. Зокрема на платформі TikTok, де артист розмістив уривок пісні, зібралося майже 4 тисячі унікальних відеороликів під трек. Максим Бородін сподівається, що і повна версія не залишить нікого байдужим.