Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Mitsubishi Galant з 900-сильним двигуном продають за 29 999 доларів (фото)

На майданчику eBay виставили на продаж ексклюзивний Mitsubishi Galant VR 4, який перебував у гонках на соляних рівнинах Бонневілля.

Автомобіль має характерну ліврею та перебуває у гарному стані. Зазначається, що він з 2009 року розміщений у демонстраційному залі з клімат-контролем у дилерському центрі у Центральній Каліфорнії. Виручити за унікальну модель із цікавою історією мають намір 29 999 доларів.



Модернізацією Mitsubishi Galant VR 4 1992 випуску займалися RaVer Motorsports і Smith Automotive. Фахівці розігнали 2,0-літровий двигун 4G63 до рекордних 909 к.с. Завдяки такому показнику він зміг розвинути на солончаках Бонневіль та на дні висохлого озера Ель-Міраж швидкість у 360 км/год.

Зазначається, що двигун доповнили турбокомпресором Garrett GT45R, який працює з тиском наддуву 50 фунтів на квадратний дюйм. Також встановили кастомний проміжний охолоджувач рідина-повітря, нові порти головки двигуна, інші розподільні вали, пружини клапанів Kiggly Racing, форсунки Magnus 440, нові поршні, алюмінієві шатуни та система керування двигуном AEM.


Оригінал статті за посиланням