Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

На продаж виставлений один із одинадцяти випущених Nissan Skyline GT-R R34

Nissan Skyline GT-R в кузові R34 — один із найрідкісніших автомобілів у світі. Існує лише 11 екземплярів спорткару, доопрацьованих легендарним японським тюнінг-ательє Tommy Kaira. Засноване у 1986 році воно прославилося завдяки участі у таких знакових гоночних іграх, як Gran Turiso та Forza.

Повна назва автомобіля — Nissan Skyline GT-R V-Spec II Tommykaira RZ. На думку продавця, це другий спорткар серії, виставлений на продаж. Попередніх екземпляр продали два з половиною роки тому.



Skyline GT-R V-Spec II вважається найшвидшим у світі Skyline GT-R епохи R34, який колись продавався Nissan. «Під капотом» у нього 2,7-літровий рядний шестициліндровий двигун RB26DETT з подвійним турбонаддувом, побудований Tommy Kaira. Потужність агрегату — 530 к.с. проти 276 к.с. у стандартного автомобіля. Шестиступна механічна коробка передач відправляє цей «табун» на всі чотири колеса.

Від базової моделі Skyline GT-R V-Spec II відрізняється розвиненим кузовним обважуванням. До нього увійшли новий передній бампер, спліттер, решітка радіатора, передні крила-блістери, заднє крило GT, набір дифузорів та логотипи тюнера. Стандартний карбоновий капот замінений на скловолоконний. Колісні диски — 19,0-дюймові легкосплавні Volk Racing ‘TE37’ від RAYS із червоними гальмівними супортами Tommykaira та шинами Nitto NT05 розміром 275/35. Кузов пофарбований у відтінок Black Pearl.

На одометрі автомобіля 2001 року випуску лише 46 073 км. Ним володіли два автоколікцеонери. Нинішній, другий власник придбав спорткар у 2018 році. Трохи менш як за добу до аукціону, ставка становила 240 000 доларів. Покупцю доведеться забрати унікальний Nissan Skyline GT-R V-Spec II Tommykaira RZ із Мельбурну, Австралія.


Оригінал статті за посиланням