Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

Замовлення реклами за номером: 0 800 332 708

Новий хіт від ROSÉ та BRUNO MARS - “APT.”

Глобальні ікони ROSÉ та Bruno Mars випустили новий сингл “APT.” разом з офіційним музичним відео, знятим Даніелем Рамосом і Бруно Марсом.

«'APT.' — це насправді моя улюблена корейська питна гра, яку я граю з друзями вдома. Вона дуже проста, викликає усмішку і допомагає розслабитися на будь-якій вечірці», — пояснює ROSÉ. «Одного разу в студії я навчила свою команду, як грати в цю гру. Всім було цікаво, особливо коли я почала співати вигук, тож ми почали експериментувати, і я сказала, що варто зробити з цього пісню... а коли Бруно приєднався до треку, решта стала історією!!»  


«APT.» (продюсери: Bruno Mars, Cirkut, Omer Fedi та Rogét Chahayed) є головним синглом з дебютного студійного альбому ROSÉ під назвою "rosie", який вийде 6 грудня і вже доступний для попереднього замовлення. Ця 12-трекова збірка є найособистішим і найвідвертішим релізом ROSÉ на сьогодні, адже вона співписала весь проект, включно з «APT.» 

Як учасниця BLACKPINK, однієї з найуспішніших жіночих груп усіх часів, ROSÉ виступала на найпрестижніших сценах і здобула мільйони фанатів по всьому світу. На самоті корейсько-новозеландська суперзірка з 2021 року має сингл «On The Ground», який дебютував на першій позиції в Billboard Global 200 і став найвищим хітом для соло-артистки з К-поп на Billboard Hot 100. Одночасно ROSÉ була нестримною силою в моді як глобальний посол відомих брендів, зокрема Saint Laurent, Tiffany & Co, Rimowa та Puma. Її вплив у музиці, моді та благодійності доводить, що вона є свідченням зростання корейського впливу у музичній та модній сферах на глобальному рівні.