Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

НОВИЙ RENAULT SANDERO РОЗКРИТО ДО ПРЕМ’ЄРИ: ЩО ЗМІНИТЬСЯ

З’явились зображення наступного покоління хетчбека Renault Sandero у новому дизайні. Мова йде саме про модель марки Renault, а не Dacia – про це свідчить виріз під ромбоподібну емблему.

Патентні зображення хетчбека Renault Sandero нового покоління оприлюднило нідерландське видання Autoweek. Він суттєво відрізняється від європейської моделі.


Нагадаємо, що в Європі бюджетники Sandero, Duster і Logan продаються під брендом Dacia та суттєво відрізняється від аналогічних моделей, які в Україні пропонуються під брендом Renault. Зокрема, нинішнє покоління Dacia Sandero ще не існує під маркою Renault.


Як можна помітити на фотографіях запатентована новинка дійсно відрізняється від актуального Dacia Sandero: новий Renault Sandero має “двоповерхову” світлодіодну оптику з вузькими денними ходовими вогнями та C-подібні задні ліхтарі, які використовуються в інших моделях Renault (наприклад, в кросовері Captur).


Автомобіль зображений у двоколірному кузові з чорним дахом, рейлінгами та пластиковим обважуванням – швидше за все, це крос-версія Stepway. Замість простенької антени встановлено “плавець”. Інтер’єр новинки поки що не оприлюднений.


Подейкують, що Renault Sandero адресована ринкам Латинської Америки, і в першу чергу бразильському – саме на ньому французи зосередили увагу після відходу Renault з росії. Якщо це так, то під капот новий Renault Sandero отримає трициліндровий турбомотор 1.0, який традиційно для цієї країни працюватиме на бензині та етанолі.


 

В інші країни можуть поставлятися модифікація з 65-сильним літровим атмосферником та 100-сильна версія із заводським ГБО. Поки що невідомо, чи приїде новий Renault Sandero до України.