Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Самоскиди - виробництво в Україні: основні тренди

Вантажні автомобілі, які мають кузов із гідравлічним механізмом, що виконує  самоперекидання, мають назву самоскиди https://uak.ua/product-category/gruzovaya-tehnika/samosvaly/. Новий або в гарному стані надійний та потужний самоскид купити є постійним запитом серед українців, так як потрібно перевозити будматеріали, збіжжя, добрива тощо..


Де самоскид купити?- Україна обирає вітчизняних виробників

Ця спецтехніка надзвичайно популярна в усьому світі, зокрема в Україні, так як потреби транспортувати і швидко розвантажувати сипучі вантажі існують постійно, особливо, якщо самоскиди використовуються в таких галузях, як:

  • будівництво транспортних магістралей, будинків
  • видобуток у кар'єрах
  • аграрно-промисловий комплекс
  • логістичні транспортні перевезення.

Якщо потрібно самоскид купити, такі вантажні автомобілі можна замовити у заводській комплектації, придбавши самоскиди безпосередньо на автомобільних заводах. Але протягом останнього десятиліття, якщо є необхідність новий самоскид купити, Україна має багато власних, локальних виробників кузовних надбудов, тому у вас є можливість замовити таку спецтехніку, яка буде 100% відповідати вашому запиту на новий самоскид з потрібними показниками форми і габаритів кузова, його вантажопідйомності і місткості, а також необхідними напрямами його розвантаження.

Пропонуємо звернутись до нашої компанії і новий самоскид купити із необхідним кузовом за формою, габаритами, максимальним навантаженням, напрямами розвантаження. Ми пропонуємо дорожні та кар'єрні самоскиди, а також причіпну техніку із самоскидними кузовами. За потреби ми додатково встановлюємо тент, а також монтуємо сучасні крани-маніпулятори.

У нас є як продаж готових заводських рішень, так і самоскиди, які виготовлено на наших виробничих потужностях. Ми можемо запропонувати:

  • Самоскиди із заднім розвантаженням, які мають прямокутні кузови ST або напівкруглі HP (так звані “корита”). Також є моделі з кузовами “совок” та “ківш”.
  • Самоскиди, які можуть використовуватись як зерновози, -  із комбінованим або універсальним розвантаженням (назад + праворуч або ліворуч, назад + праворуч + ліворуч).

У нас можна замовити самоскидні кузови на базі вантажної техніки від JAC, DONGFENG, IVECO, ASTRA та ін.

Що стосується встановлення за кабіною крано-маніпуляторної установки, ми пропонуємо власну дистрибуцію кранів-маніпуляторів HC Industries (Італія), також можемо виконати монтаж кранів від ™ Palfinger, Fassi, PM та ін.