Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

⚽ РОЗКЛАД ІГОР ЄВРО ДОСТУПНИЙ НА САЙТІ У РОЗДІЛІ ЄВРО 2024 ⚽ ВБОЛІВАЄМО ЗА НАШУ ЗБІРНУ РАЗОМ З АВТОРАДІО ⚽

ШАЛЕНІ ГРОШІ: СКІЛЬКИ КОШТУВАТИМЕ ФІЛЬМ БРЕДА ПІТТА ПРО ФОРМУЛУ-1

Кінострічка, присвячена Королеві автоспорту, дасть фору більшості високобюджетних блокбастерів, наблизившись до того, щоб стати одним із 10 найдорожчих фільмів усіх часів.


За сюжетом фільму про Формулу-1 компанії Apple TV+, Бред Пітт грає пілота Формули-1 на пенсії, який повертається у паддок, щоб стати наставником для молодого феномена. Фільм має вийти у прокат наступного року.

Минулого року актор відвідував Гран-прі Великій Британії, де проходила частина зйомок. У Сільверстоуні Бред пілотував автомобіль Формули-2. Але, окрім Пітта, є кілька знаменитих зірок, які приваблюють глядачів, окрім режисера Джозефа Косінського.

Однак це був не єдиний фактор збільшення бюджету. Виробництво почалося в липні 2023 року, всього за кілька днів до того, як страйк робітників Голлівуда зупинив зйомки на 118 днів, а у кіновиробництві затримки завжди коштували великих грошей.

Нещодавні звіти свідчать про те, що бюджет фільму Бреда Пітта про Формулу-1 перетнув поріг у 300 мільйонів доларів, наблизившись до того, щоб стати одним із 10 найдорожчих фільмів усіх часів. За цим показником нова кінострічка повинна буде заробити понад 600 мільйонів, щоб вважатися чимось іншим, ніж провалом.

Окрім касових зборів, фільм Пітта також оцінюватиметься за його здатністю завоювати клієнтів потокових сервісів, що може допомогти покрити частину витрат на його виробництво.