Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Спортивна зала, басейн та сауна: Анна Трінчер презентувала новий кліп “Колоски”


Секс-символ українського шоу-бізнесу Анна Трінчер презентувала нову роботу “Колоски”. Співачка продовжує детально розповідати про зміни в особистому житті та ділиться кардинальними поворотами у творчості. Спортивна зала, басейн і сауна - локації, які нагрілася до максимальних температур під час зйомок кліпу.

Після довгого періоду прийняття себе, артистка вказує на певну символіку та стан в пісні, де рядки “розпущене волосся, знову все здалося” визначають той, вже забутий період невпевненості та замкнутості, а вже в словах “з мене досить – я заплітаю коси” прослідковується внутрішня сила та рішучість сьогоднішнього життя Анни. 
«Від дівчат постійно чекають слабкості дій, награної легкості та нерозуміння серйозних речей у світі, але до чого тут серйозність, якщо за справжньою красою та стриманістю ховається та сама впевнена в собі дівчина, яка сьогодні заплітає колоски та йде тягати залізо, щоб стати ще кращою завтра, - ділиться Анна Трінчер.  “Колоски” – це недосяжна сила правди внутрішнього слогана “неідеальна я”, та сама пропрацьована частина душі дівчини, яка прожила незрозумілість та змогла відкрити привабливу жіночність».


У частині кліпу в спортивному залі можна побачити подруг Анни: Марину Мангул, Валерію Дідковську, Diana Gloster, Ілу Кузнецову, які також прожили кризові періоди в житті, але не здалися і тепер з гордістю мотивують інших дівчат любити себе, заплітати коси, бути сильними та сексуальними. А дієвою психологічною підтримкою можуть стати спорт, танці, якісний відпочинок від зовнішнього світу, які надають жінкам впевненості у собі і сили як фізичної, так і внутрішньої.
Нагадаємо, що лінія нового витоку творчості Анни Трінчер почалася з пісні-зізнання “Кропива”, за якою вийшли палкі хіти “Очі” та “Цілуй”, що встигли зайняти свої місця в топ-чартах. Сьогодні ж “Колоски” говорять про набуту силу та дисципліну.