Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Стіки heets для IQOS: деталі виробництва

Сьогодні є безліч сучасних альтернатив звичайному палінню. Багато з них вважаються менш шкідливими та чи справді це так? Тож пропонуємо більш детально розібратись із цим питанням, розглянувши систему IQOS і стіки heets.

Що таке heets

Стіки хітс з’явилися з винаходом нагрівальної системи для куріння айкос. Хітси містять натуральний тютюновий наповнювач, який споживається під час нагрівання електронним засобом IQOS. Сам винахід та процес його використання запатентований за технологією Heat Control™ IQOS. Головний принцип у тому, що тютюн не підпалюється, а нагрівається. Завдяки цьому способу, айкос виділяє значно менше шкідливих для людини речовин. У порівнянні із цигарками, це приблизно на 95 % менше смогу та інших хімічних викидів.


Пристрій став дуже популярним у всьому світі, тому й цікавість до виробництва стіків та їхнього складу, зросла.

Процес виробництва стіків heets

Відома сигаретна компанія Philip Morris International розташована в Італії, у місті Болонья. Саме ця фабрика є найбільшим постачальником стіків для електронних засобів куріння.

Процес виробництва, як і збірка самого айкосу, є високотехнологічною справою і процес майже повністю автоматизований. Стіки створюють на одній виробничій лінії, фасують в упаковки та блоки, розміщують опис різними мовами, а далі доставляють до країн-замовниць.

Листи тютюну мають високу якість та ретельно висушуються. Їх перебирають відсортовуючи гілочки та зайві стебла. Потім наповнювач для стіку подрібнюють і змішують сорти тютюну між собою.

Стіки не потребують підпалення сірниками або запальничкою. Нагрівальний пристрій дає змогу активізувати скадники хітсів.

Особливості виробництва:

  • Фабрика на 90 % автоматизована;
  • Стіки heets містять натуральний наповнювач;
  • Інноваційний запатентований виріб;
  • Усього є сім смаків.

Скільки нікотину містять стіки heets

Що ховається за обгорткою стіка? Це суміш трьох основних сортів тютюну: Virginia, Burley, Oriental.

Стіки складаються з:

  • Основного фільтру:
  • Фільтру для охолодження;
  • Повітряної камери;
  • Тютюна;
  • Паперу (обгортка стіка).

Серед додаткових речовин містяться такі компоненти, як гліцерин, целюлоза, пропіленгліколь, вода, гуарова камідь.

Часто в споживачів виникає питання щодо того, чи містить засіб нікотин та у якій кількості. Так, стіки heets містять нікотин. В одній упаковці Heets міститься 5,3 г тютюну (5,4 г у ментолових). Відповідно, вміст нікотину — 0,5 мг. Кількість нікотину, що потрапляє в організм людини під час куріння може бути різною, це залежить від глибини затяжок. Розробники заявляють, що проти звичайних цигарок, рівень нікотину та інших хімічних речовин у хітсах значно менший, через брак процесу горіння.

Чи можна прибрати стіки онлайн?

Сучасні можливості дають чудову змогу, купити всі необхідні продукти з доставкою додому. Це може бути одяг чи навіть великогабаритні товари. Для того, аби отримати своє замовлення швидко й вигідно для гаманця, обирайте надійні сервіси. Turbo — це сайт, на якому запропонований широкий асортимент товарів. На Turbo UA можна з легкістю замовити їжу, напої, засоби гігієни, та навіть стіки до айкоса.

Зробити замовлення можна за декілька кліків:

  • Перейдіть на сайт Turbo UA;
  • Оберіть необхідні продукти з каталогу;
  • Вкажіть свою адресу та контактний телефон;

Очікуйте прибуття кур’єра (зазвичай, доставка займає від 15 хвилин, але час очікування залежить від віддаленості району й інших чинників та розраховується оператором під час активації замовлення).

Замовлення приймаються щодня з 8:00 до 21:00.