Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

“Там, де війна йде і б`ють гармати. Там, де ніколи вам не побувати”: гурт “Мюслі UA” підіймає дуже актуальну тему.

“Мюслі UA” – інкогніто-творці, які розкривають ДНК кожного українця. Своєю творчістю вони висвітлюють важливі проблеми через реальні історії українців, у музичній обробці. Колектив презентує нову роботу –  пісню “ЗА ТЕРИКОНАМИ”. Це історія українського воїна, що втратив друга, він через рядки пісні говорить про відчуття, незрозумілі людям в тилу, розповідає про те, що відбувається там, за териконами. Через цю роботу “Мюслі UA” також нагадують про війну, про кожен постріл та кожну втрату, і що все це відбувається щохвилини. Цей трек для тих українців, для яких війна десь ТАМ… які вважають, що їх це не стосується… друзі, війна набагато ближче ніж вам здається, памʼятайте це!

“ЗА ТЕРИКОНАМИ” – пісня, наповнена важливими сенсами, змушує задуматися. Трек про мужність, біль, втрату, про справжніх героїв і перемогу. Перемогу, яка не за горами… а ЗА ТЕРИКОНАМИ! 

Ця пісня допоможе зрозуміти наших захисників, вкотре відчути їхню хоробрість, незламність та силу, саме завдяки яким, ми зараз маємо змогу жити, посміхатися та радіти кожній миті. 

“Там, де війна йде і б`ють гармати,

Там, де ніколи вам не побувати”, – особливі рядки, в яких закладена основна суть пісні. Та попри те, що нам там не побувати, ми маємо пам’ятати, допомагати, підтримувати бойовий дух хлопців, щоденно працювати в тилу, донатити та прикладати максимум зусиль для нашої спільної перемоги. 


“Наші роботи близькі кожному українцю, адже вони взяті з життя, вони стосуються кожного та відображають реальність. Ми з’являємося на музичній арені тільки тоді, коли є що сказати, коли кричущі історії не можуть чекати”, – коментує гурт.