Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

У Audi RS6 з'явилася лімітована версія потужністю 760 «коней»

Баварське тюнінг-ательє Abt Sportsline представило лімітовану версію Audi RS6 — Abt RS6 Legacy Edition. Наклад особливого спорткара обмежений 200 екземплярами.

Візуально автомобілі спеціального видання відрізняються унікальним карбоновим обвісом кузова. Зокрема для Abt RS6 Legacy Edition баварські майстри розробили спеціальні накладки на радіаторну решітку та вентиляційні отвори переднього бампера. Також карбонові у спорткара дверні пороги, кришки корпусів бічних дзеркал заднього виду, задній спойлер та новий задній бампер із дифузором. Доповнюють вигляд чотири патрубки вихлопної системи із нержавіючої сталі та глянсово-чорні ажурні колісні диски Abt RS6 Legacy Edition. «Взуті» вони у низькопрофільні шини Goodyear Eagle F1 SuperSport розмірності 295/30 ZR 22.

Салон Abt RS6 Legacy Edition перешили шкірою та вогнетривкою тканиною Dinamica Soul, схожою на замшу. Рульове колесо обтягнуте алькантарою. У верхній частині обода вишита нульова мітка. Селектор перемикання коробки педач та кнопка запуску двигуна прикрашені логотипом тюнера. Декор — карбоновий. Також тюнер пропонує встановити на смартфон спеціальний додаток My Abt. Підключивши його до заводської мультимедійної системи MMI, можна змінювати налаштування силової установки безпосередньо під час руху.

Під капотом у Abt RS6 Legacy Edition доопрацьована версія заводського 4,0-літрового бензинового Twin-Turbo V8. Завдяки новим турбокомпресорам та інтеркулеру віддача агрегату збільшена до 760 к.с. та 980 Нм крутного моменту. Восьмиступінчастий «автомат» та повний привід залишилися штатними. Гальма тюнери не чіпали, а у підвісці встановили пружини, що регулюються, й нові стабілізатори поперечної стійкості. Яким чином модернізація позначилася на динамічних характеристиках Audi RS6, не уточнюється.

Стоковий Audi RS6 Performance із 630-сильним Twin-Turbo V8 4.0 прискорюється від 0 до 100 км/год за 3,4 секунди. Максимальна швидкість складає 305 км/год.

Abt RS6 Legacy Edition коштує від 102 600 євро. І це не рахуючи донорського автомобіля зі стартовим цінником 135 000 євро.


Оригінал статті за посиланням