Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Відновити посвідчення водія тепер можна в Іспанії та Німеччині

Міністерство внутрішніх справ України розширює доступність державних послуг за межами країни. Зокрема, тепер відновити втрачене або вкрадене посвідчення водія можна в Німеччині та Іспанії. Для цього необхідно звернутись до центрів обслуговування «Паспортний сервіс».

У Німеччині вони розташовані в Берліні та Кельні. Адреса берлінського центру — Am Treptower Park 14 (2 поверх). У Кельні — Вроцлавська площа, 50668.




В Іспанії підрозділи ДП «Документ» працюють у Валенсії та Мадриді. У Валенсії центр розташований на парковці навпроти головного входу на вокзал Estació del Nord (станція метро Xàtiva). У Мадриді — на парковці комерційного центру LA GAVIA (C. Adolfo Bioy Casares, 2, 28051).

При собі необхідно мати:

-    паспорт громадянами України з обов’язковим місцем реєстрації;

-    оригінал або копію довідки про присвоєння індивідуального номера платника податків (у разі його відсутності на ID-карті, штампі в паспорті або в базі даних МВС);

-    документ, що підтверджує зміну прізвища чи імені (у разі зміни особистих даних).

Раніше можливість відновити посвідчення водія з’явилася в українців, які перебувають на території Польщі та Туреччини.

Також у МВС нагадали, що обміняти українські права можна у 11 містах Європи: Гданську, Стамбулі, Братиславі, Кельні, Мадриді, Кракові, Вроцлаві, Празі, Берліні, Валенсії та Варшаві.


Оригінал статті за посиланням