Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

ВИТРАТА 1,3 ЛІТРА: В УКРАЇНІ СТАРТУВАЛИ ПРОДАЖІ НОВОГО КРОСОВЕРА LEXUS

Преміальний бренд компанії Toyota запропонував українцям перший плагін-гібрид Lexus RX 450h+.



Серед особливостей дизайну нового кросовера – модифікована решітка радіатора у вигляді безшовного блоку, інтегрованого у кузов по краях автомобіля; тонкі фари та ширша передня колія, а також задній спойлер аеродинамічної форми та бокові молдинги, що зливаються з кузовом.

Салон Lexus RX 450h+ оснащений 14-дюймовим сенсорним мультимедійним дисплеєм і потужною аудіосистемою Mark Levinson Premium Surround Sound з 21 динаміком, що оптимізована під внутрішню архітектуру автомобіля та враховує будь-які зовнішні шуми. Ця система включає 20-сантиметровий сабвуфер, розташований у багажнику збоку.

Новітні системи активної безпеки та допомоги водієві, що входять до пакета LSS+ (Lexus Safety System+): система запобігання фронтальним зіткненням, адаптивний круїз-контроль, проактивна система допомоги водію тощо. До розширеного пакета безпеки також входять система попередження про перехресний рух попереду та система аварійного підсилювача керма з активною підтримкою, що застосовує м’яке гальмування й допомагає утримати автомобіль у межах смуги руху, якщо водій вчасно не відреагував на попередження про небезпеку.

Головна особливість RX 450h+ – плагін-гібридна система Lexus на основі атмосферного двигуна об’ємом 2,5 літра і літій-іонної батареї місткістю 18,1 кВт-год. Її загальна потужність становить 309 к.с. А ще додано задній електромотор системи повного привода E-Four. Прискорення до “сотні” становить за 6,5 секунди, запас ходу на електротязі – 69 км.

Передові технології гарантують значно менші шкідливі викиди та витрату пального – до 1,3 л/100 км. Продажі Lexus RX 450h+ в Україні вже розпочато – ціна становить 3 945 723 грн.