Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

⚽ РОЗКЛАД ІГОР ЄВРО ДОСТУПНИЙ НА САЙТІ У РОЗДІЛІ ЄВРО 2024 ⚽ ВБОЛІВАЄМО ЗА НАШУ ЗБІРНУ РАЗОМ З АВТОРАДІО ⚽

Як носити джинси мом, щоб справити стильне враження? Відкрийте для себе трендові комбінації та рекомендації!


Джинси — це універсальний і позачасовий елемент жіночого гардеробу. Одним із найпопулярніших видів джинсів є мом-джинси, які підходять для будь-якої жінки. Завдяки вільному крою та комфорту, вони не тільки допоможуть вам виглядати стильно, але й забезпечать зручність.

Вінтажні мішкуваті джинси мом з топом

Модного і водночас елегантного образу можна досягти, одягнувши стильний топ з вінтажними джинсами мом. Але щоб не виглядати так, ніби ви готуєтеся до вечірки в стилі 90-х, краще вдягнути простий топ. Це допоможе вам створити образ, який вдало поєднує в собі вінтажну естетику та сучасну моду.

Повсякденний образ з джинсами із завищеною талією

Джинси мом з високою талією виглядають особливо стильно коли ви поєднуєте їх з топом або майкою. Джинси мом мають високу посадку і, як правило, сидять на талії або вище, що значно покращує вашу фігуру. Якщо ви хочете створити повсякденний образ, ви можете поєднати джинси з футболкою або світшотом. Переконайтеся, що ви обрали зручну для вас пару джинсів, яка не буде ні занадто мішкуватою, ні занадто тісною. 

Білі джинси мом з піджаком

Хочете виділятись серед натовпу? Спробуйте поєднати джинси мом з класичною сорочкою та строгим або напів-офіційним піджаком. Ви можете експериментувати з широким рядом взуття, від простих босоніжок до туфель на високих підборах, завдяки довжині до таких джинсів до щиколотки. Цей образ ідеально підходить для офіційних зустрічей або офісного вбрання, звісно якщо це дозволяє корпоративний дрес код. 

Універсальний образ з тренчем

Тренч і джинси мом - це неперевершене поєднання, яке вже давно завоювало серця модниць по всьому світу. Тренч вдало доповнює як офіційний, так і повсякденний стиль, роблячи цей образ універсальним і чудовим в будь-яку пору року. Це вибір для тих, хто прагне витонченості та стилю. Проста біла футболка разом з мом джинсами створить універсальний та стильний образ для літа чи осені.

Стильний образ з укороченим топом

Ніколи не варто відмовляти собі в маленьких примхах. Тим більше, щоб продемонструвати свою розкішну фігуру, достатньо одягнути білий топ з коротким рукавом, зручні джинси мом і білосніжні кросівки на високій підошві. У такому образі ви точно зможете підкорити якщо не весь світ, то серце коханого чоловіка.

Образ з оверсайз футболкою

У 21 столітті одягатись зручно та стильно не так вже й складно. Для цього ви можете обрати безліч оверсайз футболок з яскравими принтами. А якщо заправити таку футболку в чарівні та зручні джинси мом, ні в кого не виникне питань щодо вашого образу.

Незалежно від вашого стилю чи заходу, для якого ви шукаєте вбрання, джинси мом можуть бути відмінним вибором. Експериментуйте з різними стилями і ви обов’язково отримаєте чудовий образ у будь-яку пору року.