Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Як обрати «свою» букмекерську контору в Україні

Якщо бажаєте почати робити спортивні ставки та слідкувати за матчами, необхідно обрати надійну букмекерську контору. Ресурс, на якому вийде вільно робити ставки, проводити азартно час та отримувати задоволення. Проте як вибрати таким чином, щоб не помилитися? У цьому випадку допоможе ТОП букмекерів для кіберспорту завдяки якому кожен гравець зуміє обрати щось для себе, залишаючись упевненим у тому, що цей вибір правильний.

Варто зазначити, що рівень надійності сайтів, які пропонують послуги беттінгу, можуть складатися з великої кількості чинників. Сюди входять статус та престиж компанії, чи є в наявності відповідна ліцензія, яка використовується політика конфіденційності, захист персональних даних та інше. Тобто все, що тільки може бути важливим для гравця під час того, як він робить ставки.

Варто зазначити, що надійні українські БУ користуються виключно передовими SSL протоколами. Подібні передові технології шифрують дані, що не дозволяють стороннього доступу до персональних та фінансових даних. Все це повністю виключає потрапляння інформації до третіх осіб.

Головний критерій сайту щодо надійності полягає у наявності ліцензії або дозвільних документів від регуляторів. Обираючи «свою» букмекерську контору, гравцю варто звернути увагу на всі ці моменти, щоб залишатися певним у тому, що все легально та надійно.

Яким чином можна обрати надійну букмекерську контору

Розглядаючи рейтинг, який складений експертами, гравець-початківець має змогу вибрати той сайт, який сподобається, не думаючи про те, наскільки він надійний. Проте, коли обираєте, варто звернути увагу на правила сайту та наступні нюанси:

  • Які у реєстрації акаунта особливості та способи верифікації. Зазвичай, дану процедуру намагаються спростити, проте, щоб забезпечити безпеку гравця, потрібна багаторівнева перевірка інформації гравця;
  • Розглянути можливості робити ставки на змагання спорту та кіберспорту, які цікавлять користувача;
  • У більшості БК можна побачити традиційні та екзотичні спортивні події;
  • Розпис матчів повинен бути з деталями. Щоб гравець мав змогу робити ставку на перемогу або нічию, а ще на додатковий варіант ринку (наприклад, хто зможе забити перший м’яч та інше). Все це повинно надати змогу принести солідні гроші тим, хто вже являється досвідченим у сфері спорту;
  • Щодо розмірів можливих виграшів, то тут все залежить від тих коефіцієнтів, що запропоновані (комісія, яка стягується з боку букмекера);
  • Повинна бути наявність бездепозитного фрибета за те, що гравець пройшов реєстрацію, використовуючи вигідні умови. Подібний відіграш здатен допомогти заощадити кошти, коли укладається парі;
  • Також повинен бути перелік сервісів, що доступні для платежу. Гравець повинен мати змогу поповнити депозит та вивести виграш.

Якщо всі ці умови виконано, тоді гравець може бути певен, що перед ним надійна букмекерська контора, де можна робити ставки на спортивні події. Щодо бонусів, то про них можна дізнатися більше за посиланням https://top10ua.com/uk/bookmakers-bonuses/, де є актуальна інформація.

Служба підтримки букмекерської контори

Служба підтримки має велике значення, коли йдеться про показники надійності БК. Адже у гравця потреба отримати консультацію може виникнути у будь-який момент. То він повинен розуміти, що може розв’язати питання, не витрачаючи для цього багато часу чи зусиль. При цьому, важливо, щоб звернутися до служби підтримки можна було різними способами. Зателефонувати чи звернутися до онлайн-чату, написати на електронну пошту.

Також має бути форма зворотного зв’язку та можливість замовити дзвінок. Все це допоможе гравцю у стислі терміни вирішити питання, яке турбує на даний момент.