Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

«Як звучить світ…Україна»: Євген Філатов презентував другу частину альбому присвячену звукам міст Сум, Запоріжжя, Миколаїв, Полтава та Дніпро

Сьогодні у рамках музичного тревел-шоу «Як звучить світ…Україна», авторами якого є подружжя Синельникових Євген та Наталія, ведучий та композитор проєкту Євген Філатов випустив другу частину музичного альбому присвячену звукам міст Сум, Запоріжжя, Миколаїв, Полтава та Дніпро. Саундтреки прифронтових територій України тепер щоденно можна слухати в навушниках.

«Ще з першого сезону ми створили цей проєкт з любовʼю до нашої країни. Звучання наших міст прекрасне і надцінне для кожного українця. Ми вдячні проєкту, що показав нам новий світ звуків - мелодію нашої країни навіть у найстрашніші часи війни. В цьому альбомі ви почуєте незламність прифронтових міст нашої країни», – коментують Наталія та Євген.
«В кожному місті є свої унікальні звуки. Я зібрав ці звуки, зробив з них музику і хочу презентувати вам, як звучать Миколаїв, Суми, Запоріжжя, Дніпро та Полтава», – розповів Євген.
Нагадаємо, що в першій частині альбому можна почути саундтреки Києва, Одеси, Львову, Чернігова та Карпат.