Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

YAROMIYA презентує "Ліки" від кохання

Самобутня артистка YAROMIYA вкотре підкорює український шоу-бізнес оригінальним авторським звучанням з премʼєрою нового синглу “Ліки”. Поки у мережі Тік Ток фани встигли заслухати шматочок пісні, співачка презентує повну версію власного бенгеру. Реалії кохання у новій пісні YAROMIYA.   


“Ліки” - це історія про любовні перепетії та пошук рішення, іноді доленосного, аби “забути навіки”. Співачка запевняє, кохання окриляє, але в той самий час може сильно ранити, а забувати близьких людей ще важче, ніж кохати. Кожна така ситуація - це урок, а будь-які страждання обов'язково з часом пройдуть. Як би важко не було відпустити людину, саме ці страждання – шлях до самого себе.

"Почуття не завжди бувають взаємними, або ж на етапі розвитку стосунків виникають титанічні непорозуміння між коханими людьми. Тому, людство безперечно хотіло б застосувати магічні ліки, аби розлюбити людину" - про трек YAROMIYA.

У пісні переплітаються сучасний саунд та потужний текст, що вкотре підкреслює унікальність проєкту, а у відео YAROMIYA повстає перед глядачем у досить яскравому, але в той же час тендітному образі.

“Одна з улюблених пісень на моїх концертах! В Тік Ток люди постійно запитували, коли ж відбудеться така довгоочікувана для них премʼєра. Колись у інтервʼю розповідала, що неймовірно люблю кожну свою роботу, але ця дійсно особлива” - поділилась YAROMIYA.

Дуже поширена ситуація в житті, яка вже встигла відгукнутись українцям у мережі Тік Ток. Любовні метаморфози та пошук ідеального рішення - це основні тезиси нової пісні YAROMIYA. Якби генії медицини придумали таку пігулку, то всюди точно був би солд аут. Ну а поки, є пісня “Ліки”, яка точно допоможе вам у тяжкі часи вашого кохання або нерозділених почуттів. Доступна на всіх музичних платформах, а також, на офіційному YouTube-каналі YAROMIYA!