Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

YAROMIYA презентує різдвяний хіт «Щедрик» у тандемі з GLOVA

Відома різдвяна пісня "Щедрик" отримала авторське прочитання від співачки YAROMIYA та популярного саундпродюсера GLOVA.

«Трішки свята та тепла у ці досить не прості часи. Поки ця дуже традиційна пісня для українців пісня буде лунати у кожному домі, ви відчуватимете єдність. А наше з GLOVA бачення «Щедрика» додасть яскравіших фарб у ці дні» - поділилась YAROMIYA.

Традиційно, у пісню вкладені: зимова атмосфера, відчуття наближення свят, але у обробці артистів відчувається яскраво виражена лінія електронного саунду, який робить сингл надсучасним.


"Хочеться, аби наші колядки та щедрівки звучали так, аби прищеплювати любов до українських традицій було легко та невимушено. Наполегливо хочемо аби наша молодь ще більше пишалась нашою культурою та бажала бути її частиною. Хоч "Щедрик" і має вже тисячі різних обробок, ми мали на меті зробити щось потужне та не схоже на інших. Подейкують, у нас вийшло!" - поділились YAROMIYA та GLOVA.
Разом з треком YAROMIYA презентує стильну відео роботу: естетичний візуал, сучасні образи з автентичними мотивами та динамічні хореографічні постановки, все це ви побачите у новому кліпі!