Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Жодних табу і це приваблює: Юрій Ткач готується до нового гумористичного шоу

17 квітня у концертному залі ATLAS відбудеться перше  гумористичне шоу “Просмажка”. Цього вечора зіркові коміки гостро жартують один над одним. 

Участь візьмуть відомі гумористи: Вася Харізма, Кирило Ганін, Алла Волкова, Повар Даніл, Андрій Бережко, Макс Вишинський. Ведучим вечора стане Сергій Середа. 

Крім того планується зірковий гість шоу - актор відомий комік Юрій Ткач. За словами Юрія,  глядачам варто підготуватися до неочікуваних сюрпризів, маловідомих фактів про зірок та до жорстких жартів: 


“Це шоу впевнений дуже полюбиться українському глядачеві. І мені здається через це шоу варто пройти усім комікам. Ідея такого концерту мені дуже подобається,  цей формат вже давно прижився в Америці, де приймає участь дуже багато зірок та політиків. - підкреслив Юрій Ткач. -  Жарти можуть бути на грані і дуже жорстокі, але головне - правдиві та влучні. Жодних табу і це приваблює мене, як гумориста. Адже хочеться більш яскраві емоції пережити. Крім того, хочеться перевірити, наскільки я самокритична людина. Впевнений 17 квітня дізнаюсь про себе дуже багато нового і цікавого”. 

“Просмажка” - це те, що ти ніколи не побачиш по телебаченню. Приходь на премʼєру 17 квітня до концертної зали ATLAS та будь першим хто це побачить. Початок о 19:00.  

Посилання на квитки: https://kontramarka.ua/uk/prosmazka-92294.html